Aszimmetrikus mellek terhesség alatt is?
A melleid nőni fognak önmagukhoz képest a terhesség alatt, de az aszimmetria, ami alapból megvolt (egyébként mindenkinek van!!), az nem fog jelentősen változni.
Szoptatás alatt is mókás, amikor az egyikből kiette a bébi, a másik meg dugig van... :o)
Mi az a mellpumpa?
Mellszívóra gondolsz?
Terhesség alatt nincs még rá szükség.
hasonló problémával küzdök én is, eleve kisebb volt a jobb mellem mindig, de 17 hónapnyi szoptatás után már rettentően látszik, nagyobb a különbség mint a terhesség előtt jóval....elég elkeserítő a helyzet, hallottam olyanról akinek meg kell kellett műttetni miután nem szoptatott mert akkora volt a különbség......
szerintem ez egy bizonyos fokú fejlődési rendellenesség, legalábbis nálam.....én nézegettem interneten h van egy csávó aki állítólag bioenergiával ki tudja növeszteni a fejletlen testrészt, én majd hozzá szeretnék elmenni, vesztenivalóm nincs, nálam a műtét a végső-végső dolog
Vákuumos pumpára gondoltam, kézi is van, meg elektromos, ami elég drága... És a vélemények a fórumokban is megoszlanak róluk, van, akiknek nőtt tőle, van akik hiába szenvednek vele, mert napi 1 órát is kell akár pumpálni. :(
2., annak a csávónak a linkje engem is érdekelne. A műtéttől én is ódzkodom.
ebben benne van a neve és van egy honlapja is.....én lassan elmegyek hozzá, nemrég hagytam abba a szoptatást és még vártam h alakuljon a helyzet, azt nem tudom mennyiért "dolgozik", de biztató h már az apja is ezzel foglalkozott, állítólag alkalmanként képes 1-1,5 cm-t növelni...ha ez igaz én rém boldog leszek!!!!
Első vagyok.
Nekem vákuumos mellszívóm van, teljesen jól működik, annyi hogy a kezem is megizmosodott tőle, míg az elektromossal ezt meg lehet spórolni...
Már a második gyerekemet szoptatom, és literszámra adtam le tejet mindkétszer, nem vettem észre, hogy a melleim méretén ez bármit is változtatott volna. Igaz, nekem kicsik (nagyon kicsik :o)
Szerintem ez alkati kérdés, és nem igaz, hogy a szoptatástól lennének lógósabbak, lassan 3 éve szoptatok szünet nélkül, van aki meg nem szoptat, és a szülés után megereszkednek neki azonnal. Hormonok.
nem mellszívó, mellpumpa....pl.:
Köszönöm a tájékoztatást. Hát lehet hogy nem vagyok annyira felvilágosult, mint amennyire gondoltam... :o)
Viszont ha ez működne, szerintem már hallottam volna róla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!