Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most "kaptam" a védőnőtől,...

Most "kaptam" a védőnőtől, mert majdnem 22 hetesen 5 kilót híztam már. Ez tényleg annyira sok?

Figyelt kérdés

Nem kezdtem túlsúllyal a terhességet, inkább a vékony és normál közé estem. Ezzel a plusz 5 kilóval sem nézek ki túlsúlyosnak. Szerinte egy terhesség alatt 10 kilót kell hízni és annak nálam már a fele megvan és ez elég rossz. Én 15-öt tűztem ki magamnak, a 175 centimhez úgy lennék 80 kiló és azt elfogadhatónak tartom, bár egyik barátnőm 20-at hízott ugyanennyi centihez és még úgyse nézett ki rosszul.

Szinte az egész életem a fogyókúráról szól és már régen eldöntöttem, hogy ha babát fogok várni, akkor megeszem, amit kívánok, nem fogom sanyargatni magam. Nyilván nem eszek kilószám csokit, de ha épp azt kívánok, akkor jöhet. Majd úgyis lefogyok, emiatt nem aggódom. Ti hogy vagytok ezzel?

2017. jún. 16. 12:40
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Le adjuk bizony :) Én is így vagyok vele :)
2017. jún. 18. 21:01
 22/25 anonim ***** válasza:

Nővérem 10 hetes, zabál! 7 kg +-nál tart és kikéri magának ha rászólnak, hogy vegyen vissza. Undorító amit művel. Emellett no sport és még bagózik is :/ ...

26/N

2017. jún. 19. 10:25
 23/25 anonim ***** válasza:
58%

Amúgy nem értem miért kell lepontozni azt, aki nem hízott legalább 20 kilót , vagy nem tartja normálisnak a túlzott hízást.

Igaza van annak a válaszolónak aki azt írta, hogy egy tábla csokit nem terhesen sem eszünk meg egy délután alatt.

2017. jún. 19. 10:31
 24/25 anonim ***** válasza:
Én vagyok a 15válaszolo. Tegnap még 100%ban volt jo ma cdak 50korul. Vkinek nem tetszik hogy 74kgbol lement 12 mert full viz voltam v mi ezzel a baj:D épp ezért irtam a 10kg hizás nyáron rohej full viz az ember.
2017. jún. 19. 11:54
 25/25 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok a lepontozó, de nagyon sok kérdésnél láttam már ebben a témakörben, hogy vannak nem épp jóindulatú kismamák, akár a pontozást, akár a válaszokat nézzük. Sajnos mindkettőből van példa az én kérdésemben is. Elég szomorú, de ez van.
2017. jún. 19. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!