Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rettentő gyomorfájás mitől lehet?

Rettentő gyomorfájás mitől lehet?

Figyelt kérdés
10hetes terhes vagyok. Ez volt az elso korai tunetem is. Fajdogalt a gyomrom. De most mar napok ota annyira faj h mar lassan sirok. Nem gyomoreges, nem reflulux. De mi lehet? Masnak volt ilyen?
2017. jún. 13. 22:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Még túl korai a terhességed ahhoz, de a hellp szindrómánál vannak hasonló tünetek.Nekem is volt, azt hittem a gyomrom fáj, úgy hogy majd bele haltam, közben a májam kezdett leállni.Szerintem ügyelet azonnal!
2017. jún. 13. 22:49
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem gyomorfekélyem van, az tud nagyon fájni. Lehet, hogy neked is van egy kis felmaródás. De honnan tudod, hogy nem reflux? Az is tud ám fájni a gyomorszájnál nagyon, sőt még mellkasi fájdalmat is tud okozni. Salvus víz jó szokott lenni, próbáld ki, hátha segít.

Ha nagyon rosszul vagy menj ügyeletre, de házi orvoshoz majd mindenképp.

2017. jún. 13. 23:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Utrogestant nem szedsz? Nekem attól fájt és az Aspirin Protect-től, amit szintén szednem kellett.
2017. jún. 13. 23:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Volt már refluxom és az nem így fáj. Vitaminon kívül mást nem szedek. Ez a HELLP szindroma azt irjak, hogy a 2. Trimesztertol jelentkezik. Viszon a fejem szokott fajni, bar en azt gondoltam h a hormonok miatt. Telen egy eleg komoly betegsegsorozatom volt. Meg mononukleozisom is volt, lep es maj duzzanattal illetve mas betegsegeim is voltak. Most mar elegge ketsrgbe vagyok esve. Reggel megyek az orvoshoz.
2017. jún. 14. 04:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem is fajt kb ennyi idos terhesen.

Ugy a 12.-13.heten mult el.nem fajt egyfolytaban,altalaban par oran at.de akkor borzasztoan.

Nalam semmit nem talaltak semmit.a nogyogyaszom viszont mar talalkozott ilyennel,nem is 1x.

Kesobb aztan a bal bordam alatt,egy pontban fajt,sokszor elojott,de az is annyira,hogy mozdulni nem birtam.ez is par oran at fajt,aztan ahogy jott,ment is.

Ez elkisert majdnem a vegeig.

2017. jún. 14. 05:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!