3. terhességem, de ilyennel nem volt dolgom eddig. Állandó gyomorfájás, éhségérzethez hasonló, de a kajátol hányingerem van! Mit tudom ellene tenni?
Nekem volt ilyen sajnos :(
Nekem epe gondok okozták, pedig az epém nem is fájt.
Volt olyan, hogu napokig csak pár szem HTK-t ettem,szörnyű volt.
Nekem ugyan gyomorfájdalmam nincs, ellenben émelygés és kajaundor van. Igazából rájöttem, hogy sok mindent megtudok enni, csak el kell kezdeni :D
Persze akadnak ételek amik nem ízlenek így azokat sehogy nem tudom legyűrni. Próbálkozz és edd azt ami lecsúszik és evés közben még ízlik is... Nálam ezek javarészt, a szalámi, csoki, alma, narancs, koviubi, mustár :D És sajnos bármilyen édesség, bár találtam milka csokiból olyat amit nem bírtam megenni xD
A legfontosabb, hogy mindig rágcsálj valamit, mindegy mi ami tényleg jólesik. Kicsit akaratosan kell. Nálam ez főleg reggel baj, de tudom, hogy muszáj enni.
Elég nagy túlsúlyom van, de eddig 1 kg ment le, bár tudom az elején nem szokás hízni. viszont én még nem hánytam. A hasam ellenben nő...
Szóval hajrá tesztelgess, az se baj, ha csak egyféle étel megy le.... akkor azt kell enni :)
Jó egészséget!
10hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!