Valakinek hasonló?
Sziasztok mamik lenne egy kerdésem.
Lehet kicsit gusztustalan😐
38hét 4napban jàrok.
Zöldes valadék jön belőlem de nincs szaga nem is viszket. Mitől lehet ez? De viszont menzesz szerű görcsök vannak és a derekam is leszakad!
Előre is köszönöm a válaszokat! 🙂
Fertozes, hivd az orvosod.
Kupot ad talan, nem biztos. 39.het utan nem ajanlanak kupot mert a baba erintkezhet a kifele uton a gyogyszer maradekaval es lenyelheti vagy szemebe mehet stb
A zöld váladék valamilyen fertőzésre utal. Enyhébb esetben nem kell, hogy viszkessen vagy szaga legyen. Terhesség alatt fogékonyabb az ember a fertőzésekre. Elég ha a végbél környékéről átvándorol valami oda nem illő.
Nekem pl e-colit mutatott ki a tenyésztés, pedig semmi tünetem nem volt. Mondjuk nem volt veszélyes. Hüvelyflóra regenerálót javasoltak. Mondjuk nem ennyire a vége felé volt ez, így nem tudom szülés előtt szabad-e kúpozni, erről kérdezd meg az orvost.
A görcsök és a derékfájás közelgő szülés jele is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!