Egypetéjű ikrek, magas tarkóredő, volt valakinek hasonló?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Monochoriális ikerterhessegem van, a tarkóredő 3,5 és 2,7 mm. Minden egyéb rendben, több orvos, több ultrahang alapján. Az egyik genetikus szerint egypetéjűeknél gyakori a magyas tarkóredő. Valakinek hasonló? Eléggé izgulok. Cvs eredmény még másfel hét.2016. dec. 25. 11:20
1/5 anonim válasza:
Ne izgulj, higgy! Gyönyörű, egészséges babáid lesznek! Boldog babavárást! (nem is olyan magasak az eredmények)
2/5 A kérdező kommentje:
Hátha érdekes lehet valakinek. Közben megjött az eredmény, negatív a 3 gyakori kromoszóma rendellenességre és fiúk. Közben utána olvastam, az egypetéjűeknél tényleg sokkal gyakoribb (15%) a vastag tarkóredő mint egyes illetve kétpetéjű ikrek (5%) esetében. Tehát a 3 mm-nél nagyobb érték.
2017. jan. 9. 13:05
3/5 anonim válasza:
Kedves kérdező! Szinte ugyanez a helyzet nálam is. Monochoriális egypetéjű ikrek, 2,2 és 3,7 az érték. A vérteszt negatív. Veletek minden rendben? Hogy alakultak a dolgok?
4/5 anonim válasza:
Kedves kerdezo es utolso valaszolo! Hasonlo cipoben jarok. Veletek minlett vegulis? Hatha jartok meg erre...
5/5 anonim válasza:
Írtam neked. Minden teljesen rendben vekünl. Két egészséges kisfiam van. Nem engedtem a mintavételt, ikrek esetében kétszer kell szúrni, jóval nagyobb a vetélési kockázat. volt Panoráma tesztem is, negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!