Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15 hetesen gyomorfajas?

15 hetesen gyomorfajas?

Figyelt kérdés
15 hetes vagyok tegnap este ota faj a gyomrom egesz felul a mellem alatt.Hol jobban hol gyengebben.Mitol lehet ez?Haziorvoshoz kell menni ezzel?
2016. okt. 15. 15:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem a gyomorszájad fáj? Az nekem is szokott...gyomorsav miatt, vagy puffadás miatt. Espumisan segitett nekem. Háziorvos kiindulásnak.
2016. okt. 15. 15:39
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom pontosan.Egesz felul faj.De mar lassan egy napja.Ugy aludtam el h faj es ugy keltem fel h faj.Nagyon rosz.Nem ereztrm h a savval lenne baj.
2016. okt. 15. 15:52
 3/8 anonim ***** válasza:

HA a gyomorszájad fáj az lehet a savtól, amitől a sav nem jön vissza még éghet a gyomorszájad...Sajnos neten keresztül nem tudom megmondani, nekem hol fáj(t).

Menj majd el a háziorvoshoz hétfőn.

Én 14 hetes vagyok :)

2016. okt. 15. 16:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem is volt hogy éjszaka kínok közt forgolódtam a gyomorszájam fájt. Mintha valaki ült volna rajta. Én Ludea-t kaptam rá,1X1 ajánlott a dokim,de csak akkor veszem be ha érzem,hogy nem oké,nem szedem naponta. Illetve jól alápárnázom a fejem és a bal oldalamra fordulok,ez is segíteni szokott..
2016. okt. 15. 16:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem véletlenül a jobboldali bordaív alatt fáj?Van magasvérnyomásod, fehérje a vizeletben, vizesedés?
2016. okt. 15. 17:45
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem magas a vernyomasom csak a pulzusom olykor.Nem oldalt faj hanem kozepen fent a gyomrom.Hetfon elmegyek a haziorvoshoz mert meg mindig nem jobb.Nyomasra is faj,es csak ugy ha ulok allok mozgok akkor is.
2016. okt. 15. 18:05
 7/8 A kérdező kommentje:
Nincs vizesedesem,par hettel ezelott voltam.laborba ott minden rendben volt
2016. okt. 15. 18:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Azért kérdeztem rá a magasvérnyomásra, vizesedésre mert én is azt hittem hogy a gyomrom vagy a gyomorszájam fáj de közben a májam kezdett leállni, hellp szindrómám alakult ki 😣 De nekem magas volt a vérnyomásom, meg vizesedtem is.Olyan fájdalmam volt hogy se állni, se ülni, se feküdni nem tuttam, hányingerem is volt meg a végén hánytam is.Szerintem nálad nem erről lesz szó de azért én elmennék orvoshoz a helyedben.
2016. okt. 15. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!