Gyomorfájás? 22 hetesen?
Figyelt kérdés
Evés után fáj a gyommrom , meg körlötte még a szívem is szúrkál, normális ez 22 hetesen?2010. máj. 3. 10:52
1/3 anonim válasza:
szerintem van valami vírus mert nekem is fáj egy pár napja és evés után már az este arra gondoltam hogy keményedik a hasam de csak fent volt nagyon kemény a gyomromnál aztán el is kezdett fájni remélem nem sokáig tart 20 hetes km
2/3 anonim válasza:
Ez nem hangzik valami jól :S nem lehet, hogy megugrik a vérnyomásod és ezért van? én erre gondolok. Méretted mostanában a vérnyomásod?
3/3 anonim válasza:
Szia! Ha a babád ahogy nő elfekszi az epevezetéket és nem tud az epéd ürülni akkor ezt érezheted. Nem játék mert bekövesedik és akkor ki kell szedni az epehólyagodat. Igyál Salvus vizet, segíti az emésztést. Lehet most nem fog fájni egy hónapig de aztán megint elkezdi majd mert felgyűlik az epéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!