Használhat a terhesség alatti vérzésemre a Rutascorbin?
Sziasztok!
5 és fél hetes kismama vagyok, akinek nagyon nehezen jött össze a teherbeesés. Sajnos az elmúlt két évem úgy telt el, hogy össze-vissza véreztem, inkább többször, mint kellett volna... A dokim most Rutascorbint írt fel a spontán vérezgetéseimre. Meg fog ez szűnni ennek hatására? Szeretnék felhőtlenül örülni a "babának" :) Köszönöm a válaszokat előre is :)
Timi
Őszintén megvallva én eddig csak az Utrogestanról és a Duphastonról hallottam. Ezeket szokták a kismamáknak adni, ha vérzés lép fel vagy vetélés veszélye fenyeget.
De lehet, hogy a dokid már régóta kezel és tudja, hogy Neked ez jobb... Mindenesetre biztató, hogy szedsz valamit erre a problémára. Ha teheted feküdj és pihenj sokat! Boldog babavárást!
Szia!
Csak egy linket raktam ide a válaszba, de ha a keresőbe beírod azt, hogy rutascorbin, akkor kiad egy pár ilyen kérdést, és ott találsz hasznos válaszokat!
Egészséges babavárást kívánok!
Egy 36 hetes kismami
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Mindenkinek köszönöm a válaszokat. Megnéztem a kommenteket és az ajánlott linket is.
Eredetileg Duphastont szedtem, de a második szemtől erősen vérezni kezdtem. Kétszer próbálkoztunk vele az orvosommal, mindkétszer ez lett a végeredmény, legutóbb két szem után... Ezért javasolta a Rutascorbint és a MagneB6-ot. Jelenleg ezeket szedem, ma harmadik napja és azt hiszem, hogy javult a helyzetem. Sajnos a sárgatest hormon (a Duphaston-ban) épp az ellenkező hatást váltotta ki. Remélem a Rutascorbin segíteni fog tényleg. Ha valakinek esetleg van még hasonló tapasztalata, megírná? Köszönöm! :)
Timi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!