Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2 nappal később kezdem el...

2 nappal később kezdem el szedni az új levéllel a tablettát, védve vagyok még?

Figyelt kérdés

Hétfői kimarad,a keddit pedig holnap veszem be reggel,+ az aznapit este.Kell az 1 hét,10 nap a védettségnek,vagy kár elkezdenem?

Végül is csak 1db marad ki.így nem a 7. nap után szedem újra,hanem a 8. után,amit a 9.nap reggelén pótolok,mert nincs tablettám,csak szerdán reggel lesz.

2010. máj. 18. 19:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb, ha más módon is védekeztek, ha nem akartok babát. De minden a szervezeteden múlik. Van aki rendesen szedett tabi mellett is teherbe esik, van aki tabi nélkül sem tud. A mai tabletták elég kevés hormont tartalmaznak, nagyon ki van centizve.
2010. máj. 18. 20:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek az előttem szólóval.Használjatok a hónapban óvszert is, ne hogy becsússzon a baba.Én rendesen szedtem a gyógyszert, mégis terhes lettem.
2010. máj. 18. 20:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Igazuk van az előttem szólóknak!
2010. máj. 19. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!