Normális, ha 1 tablettát szedő nőnek a mensije 3 nappal előbb jön meg?
Mikor Triregolt szedtem (nyáron kellett abba hagynom) volt ugyanilyen próblémám.Stresszes voltam és 1 hétig(!) barna pecsételésem volt,majd 2 nappal előbb megjött.
Most majdnem ugyanez volt a legutóbbi mensinél,csak akkor 1-2 napig volt pecsételő vérzésem (halványbarnás),fájt is az alhasam és keddi napon kellett volna megjönnie,erre 3 nappal előbb,szombaton jött meg reggel.Normális vérzés volt.Ekkor már Belara tabit szedtem,de már azt sem szedem.
Mindig védekeztünk a párommal (vagy tabi,vagy gumi),de h 3 nappal előbb jöjjön meg?!És előtte a barna váladék?
Már csináltam 2 tesztet,mind2 negatív lett.
Mostanában néha fájdogál az alhasam,nem nagyon,de más nincs.
A tabitól volt vagy esetleg teherbe estem?Esetleg vetéltem?
Orvoshoz még nem jutottam el.
Segítsetek válaszotokkal!
Köszönöm.
Hát fura, amit írtál.
Első kérdésem az lenne, miért váltogatod iylen sűrűn a gyógyszert, Legalább 3 hónapot ki kéne várni vele, hogy jó e, ha nem , csak akkor váltani.
Gyógyszernél szerintem nem túl jó, ha előbb jön meg.
Ha rendesen szedted és védette voltál, akkor nem eshettél teherbe.
Menj el mindenképp orvoshoz, beszéljétek meg, mit kell tenni.
Esetleg próbáld meg a hüvelygyűrűt
szia! szerintem mindenképp menj el dokihoz.
talán cysta is okozhatja ezeket a tüneteket.
szia
én is így voltam az elözö ciklusban de nekem még a gyógyszerszedése ( utolso tab. bevétele elött) jött meg, barna pecsételgetés volt, amikor kellett akkor pedig rendes menstruáciom volt. De nekem ez a stressz miatt volt. Menj orvoshoz és nyugi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!