Kismamik, ti mit használtok székrekedés ellen?
Figyelt kérdés
Ettem Activiát,ittam Actimelt,sok rostos dolgot fogyasztok és mégis 2-3 naponta jön össze a dolog.Van itthon egy gyógynövényes hashajtó lekvárom,amit elvileg lehet a terhesség alatt is használni de a legvégső esetben folyamodnék inkább ahhoz.2010. máj. 18. 18:38
1/6 anonim válasza:
egyel sok gyumolcsot, nekem nagyon bevalt, en amugy soha nem voltam ilyen szekrekedos fajta, de miota babas vagyok elofordult, de a gyumolcs az ami segitett nekem. azota nincs bajom.
2/6 anonim válasza:
elozo vagyok, lemaradta, hogy ha 2-3 naponta osszejon, es ok, akkor ne aggodj igy ha beall a szervezeted akkor nem baj. de egyel sok gyumit hatha az mag rasegit. 18+3hkm
3/6 anonim válasza:
Én nagaon szorulásos vagyok, föleg most hogy vasat is kell szednem, multkor már sirtam, az 5. napon, na ott eldöntöttem, kiprobálok mindent.. most lenmagot eszek napi egy evökanállal és napi 2 alma, állitolag ez jo és sok folyadék, a vasat most 2 hétig nem szedem. már 31 hetes vagyok, félek erölködni is nyitott méhszájjal..
4/6 anonim válasza:
Szia,szintén nagyon szorulásos voltam a terhesség alatt,volt 1 alkalommal,hogy 2 hétig nem volt semmi!Na,akkor megijedtem!
Lenmagot ajánlották nekem is!
Aztán én még kínlódtam a gyomorégéssel,és amikor már a Rennie nem segített,Salvus vizet kezdtem inni,az is jót tett!Kétnaponta már sikerült!
Próbáld ki,hátha...
Szia
5/6 anonim válasza:
szia. nekem a zabkorpa vált be activiában elkeverve. és sok gyümi
minden nap megyek. :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat!
2010. máj. 22. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!