Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6honapos terhesen temetesen a...

6honapos terhesen temetesen a helyem? Nagyszulom halt meg. Nem szeretnem elvesziteni a babat.

Figyelt kérdés
2010. máj. 18. 16:35
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy elmész, nem fogod elveszíteni a babát! Én biztosan elmennék és elbúcsúznék tőle... Persze, a te dolgod,hogy hogyan döntesz...
2010. máj. 18. 16:37
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Én most voltam, pedig nem is vér szerinti rokon volt.

semmi nem lesz ha elmész.

2010. máj. 18. 16:40
 3/21 anonim ***** válasza:
38%

Szia!

Nekem a nagynéném halt meg, és Én nem mentem el...lélekben elbúcsúztam, küldtem dísztáviratot, meg koszorút, és ha majd úgy érzem, elmegyek hozzá a temetőbe. Felhívtam a hozzátartozóit, és mondtam pár kedves szót, és hogy ne haragudjanak, de nem merek kockáztatni.

Minden jót!

2010. máj. 18. 16:42
 4/21 Vilcsianyuja ***** válasza:
100%
Sajnos nekem két temetésre is kellett mennem terhesen. Nem voltak közeli hozzátartozók, úgyhogy nem sokkolt a gyász, viszont ácsorogva mindkétszer rosszul lettem, le kellett ülnöm.
2010. máj. 18. 16:54
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ott a helyed, a babadnak semmi baja nem lesz. De ha ugy erzed, hogy lelkileg nagyon megterhelo lenne, es nem vagy kepes ra, akkor ne menj. en valoszinuleg a lelkiismeretemmel kicsit nehezen szamolnek el, de ez en vagyok.
2010. máj. 18. 17:05
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Miért veszítenéd el a babádat? Ez egy buta babona.

Menj el a temetésre, megérdemli a nagyszülőd.

2010. máj. 18. 17:17
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
És egyébként részvétem. Utolsó vagyok.
2010. máj. 18. 17:19
 8/21 A kérdező kommentje:

Rizikos terhesseg, nyitott mehszaj,

a stresszt nehezen viselem. Ahogy ismerem magam, biztosan rosszul leszek. Vajon igy akarna megboldogult nagyapam?

Felek.

2010. máj. 18. 17:29
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Tehát állnod nem szabad, így már érthető a helyzet, hogy miért félsz.
2010. máj. 18. 17:32
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha el is mész akkor is csak addig maradj amíg ülhetsz - ha jól tudom az elején amikor még nyitva van a koporsó ott le lehet ülni egészen addig amíg a sírhoz nem viszik.

De tekintettel arra, hogy veszélyeztetett terhes vagy én azt javaslom, hogy hosszú utat, ácsorgást semmi esetre se vállalj be. A nagymamád sem akarná hogy neked rossz legyen.

2010. máj. 18. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!