6honapos terhesen temetesen a helyem? Nagyszulom halt meg. Nem szeretnem elvesziteni a babat.
Én most voltam, pedig nem is vér szerinti rokon volt.
semmi nem lesz ha elmész.
Szia!
Nekem a nagynéném halt meg, és Én nem mentem el...lélekben elbúcsúztam, küldtem dísztáviratot, meg koszorút, és ha majd úgy érzem, elmegyek hozzá a temetőbe. Felhívtam a hozzátartozóit, és mondtam pár kedves szót, és hogy ne haragudjanak, de nem merek kockáztatni.
Minden jót!
Miért veszítenéd el a babádat? Ez egy buta babona.
Menj el a temetésre, megérdemli a nagyszülőd.
Rizikos terhesseg, nyitott mehszaj,
a stresszt nehezen viselem. Ahogy ismerem magam, biztosan rosszul leszek. Vajon igy akarna megboldogult nagyapam?
Felek.
Ha el is mész akkor is csak addig maradj amíg ülhetsz - ha jól tudom az elején amikor még nyitva van a koporsó ott le lehet ülni egészen addig amíg a sírhoz nem viszik.
De tekintettel arra, hogy veszélyeztetett terhes vagy én azt javaslom, hogy hosszú utat, ácsorgást semmi esetre se vállalj be. A nagymamád sem akarná hogy neked rossz legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!