Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 26hetes vagyok. Mitől fájhat...

26hetes vagyok. Mitől fájhat ma a fejem és a szemem? Időváltozás lesz? Vagy a vérnyomásom játszik velem?

Figyelt kérdés
Sőt reggel a szememre is alig láttam.
2010. máj. 18. 11:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Leesett a vérnyomásod. ennek tipikus jele, amikor reggel "elmegy picit a látásod".

Tejeskávé reggelire segíthet.

Egyébként egymást érik a frontok mostanában, szóval én semmin nem csodálkoznék...

2010. máj. 18. 11:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia!Én úgy tudtam hogy ha a szemre húzódik a fájdalom akkor nem leesik a vérnyomás hanem felmegy!Legalább is nekem anno a házi dokim azt mondta.Ha leesik a vérnyomásod akkor szédülsz.
2010. máj. 18. 11:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott lenni ilyen.Én is 26 hetes vagyok, tudom konkrétan ,hogy nekem a hidegfront miatt ami ugyanúgy hatással van a vérnyomásodra is. Mérd meg ilyenkor a vérnyomásod. Jó egészséget.
2010. máj. 18. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!