Nem kaptam Anti-D injekciót vetélés után?
Volt egy spontán vetélésem , kitisztultam természetes úton. Tehát műtét nem volt , nemtudtam h negativ a vércsoportom aztán megtaláltam véletlenül a kiskönyvem amiben benne van h A-
kontrollon rákérdeztem erre a magánorvosomnál, elküldött ellenanyagszűrésre, nem termelek ellenanyagot, de aztmondta így is mindenképp kellett volna a szuri, de a kórházban nem kaptam meg amikor a vérzéssel bementem.. az orvosom azt mondta az jó,hogy nem termelek ellenanyagot, de attól még legközelebb amint van a babának vére ez valószínűleg megtörténik de hivjam ha pozitiv a teszt.
elfog küldeni ellenanyag szűrésre? ha termelem majd ne adj Isten ,akkor van erre valami injekció vagy gyógyszer?
jártas valaki ebben???:( köszönöm szépen
Sziasztok.
Kedves kérdező mi lett a vége?
Kaptál anti D-t?
Azóta össze jött már a baba?
Jelenleg hasonló a helyzetem, én 1-2 hetes terhes voltam, majd véreztem kórházban nem adtak semmit és injekciót se..
3 nap múlva volt idő pont dokihoz és ott mondta kellett volna, már a 72 óra el telt!
De mondta menjek be a kórházba és ha a terhességi teszt pozitív kapok injekciót!...
Szia. Végül amikor kiirta abban a júniusban terhes lettem, július 6an teszteltem pozitívat!
Anti D t nem kaptam, mert műtét nem volt.
Nem is lett semmi baj, volt 3 alkalommal ellenanyag szűrés is, tehát figyelik!
Kisfiam épp 15honapos lesz másodikán és most alszik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!