Terhesen lehet gyógynövénytartalmú nyugtatót szedni? Pl Valerianát?
jövő héten lesz az első inszeminációnk. Viszont a munkám nagyon sok stresszel jár, én főleg a hónap vége lesz rendkívül stresszes és hajtós. Az lesz az inszem utáni 2. hét.
Arra gondoltam, hogy elkezdenék már most szdni valamilyen gyógynövényes nyugtatót, hogy csökkentsem a stresszt.
Nem tudok szabira menni. Ha megvan a pozi teszt, azonnal nem tudok táppénzre menni sem.
Ülőmunkám van, szellemi munka.
A korai vetéléstől eléggé félek, ezért is gondoltam arra, hogy szednék valami ilyesmit, mellette sétálnék, pihennék otthon, olvasnék stb.
Azért valamit csak használ, mert olykor szoktam bevenni valeriana-t ha nem tudok aludni és másnap korán kell kelnem. Segít elaludni.
Viszont nappal még nem próbáltam, viszont mivel tényleg nagyon stresszes a munkám, mindenképpen kell valamit csinálnom. Jógázni csak nem állhatok le az irodában :)
2!
Ne zavarjon, hogy a gyogynovenytartalmu gyógyszer és a homeopátiás szer nem ugyanaz és az se, hogy elég sok nyugtatonak gyógynövény az alapja.
Kérdező!
A gyógyszerészt kérdezd meg, hogy mi az amit biztonsággal szedhetsz
Szerintem kérdezd meg az orvosod, mert hiába "csak" gyógynövény, ezeknek is van mellékhatása. A valeriána tájékoztatójában nem ajánlák terhesen, itt pedig
[link] azt írják kora terhességnél vetélés okozhat.
A citromfű viszont használható biztonsággal.
#2-nek, a homeopátia és a gyógynövények, két külön dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!