Nevotens (betablokkolo) es tensiomin melle lehet bevenni valerianat vagy frontint?
Háziorvosom irta fel a béta blokkolót, azt évek óta szedem.Először csak heves szívdobogásaim voltak időnként, még huszon éves koromban, arra kaptam.Akkor még más bajom nem volt.Később lett a "pánikbetegség", de sosem szedtem dilibogyót, félek tőle és nem is jó, ha beveszem, alig nyugtat, de ha többet veszek be, attól is szapora a szivverésem.Aztán most egy ideje a vérnyomásom rendetlenkedik.Már az évek alatt sok kivizsgáláson voltam, semmit nem találtak.Még hormonvizsgálaton nem voltam, most arra még el akarok jutni.Az ace-gátlót is házi doki irta fel, azt most újonnan irta, mert azt gondolja, a béta blokkoló nem elég.Azt mondta, bétablokkolót reggel, másikat este szedjem.Elvittem neki a listát, amire írtam minden nap a vérnyomásom.Látta hogy ingadozik.Csodálkozott, hogy miért reggel magas...
A valeriánát nem mondta, nem is kérdeztem, most vettem hirtelen ötlettől vezérelve, mert sokszor felébredek éjszaka valamiért és nappal meg olyan feszültség van bennem, hogy az borzasztó.
Elképzelhető esetleg, hogy a pánikbetegség, amiről azt hittem, régen elmúlt,az visszajött?
A tüneteim egyébként időről-időre kissé változnak, és általában bizonyos helyzetekre, időpontokra koncentrálódnak.Ez is nagyon furcsa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!