Többszöri vetélés után alapból kell progi utánpótlás?
Mertek progeszteron szintet? Enelkul nrhez valaszolni ugyanis.
Az megadna a valaszt, hogy kell-e.
Ugyanis sok nogyogyasz (pl.enyem is), mar 1 veteles utan automatikusan felirja, igy jartam, veteles utani kivetkezo terhessegemet progival kezdtem es minden rendben.
De van orvos aki szerint felesleges es nem segit.
Azonban nyilvan tudni kene NEKED konkretan szukseged van-e ra, azaz van-e sargatest hianyod?
Ha nincs sargatest hianyod hiaba kapsz, nem az volt a vetelesek oka. Lehet hogy az ismerosodnel
1. az volt
2. nem tudni mi volt mert nem volt hormonvizsgalata ezert adjak neki hatha az volt
Nem, nem kell alapból, csak ha progeszteron hiány okozza a vetélést. Aki pl. : Leiden miatt vetél el, azon nem segít a progi.
Az endokrinológus mi alapján mondja hogy kell, ha nem is nézték nálad a szintet végig?
Kéne.
A potlas akkor kell, ha progeszteron hianyod van.
Ez ugyanaz, hogy ha hanyingered van, hiaba veszel be fejfajas csillapitot.
Magyarul egyik dokidat sem érdekli, neked konkrétan szükséged van-e rá vagy sem, csak csinálja, ahogy szokta. Szuper. :-) Én a helyedben megnézetném, hogy ne csak a hadunkra üssünk.
Nálunk is adnak mindig. De nekem pl.trombofília derült ki vetélések okán. Na arra pl. Hiába szedném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!