5 hetes 3 napos vagyok. Ma éjjel nagyon erős görcs jött rám. Viszont nem vérzek. Lehet h ez jelezte h elhalt a magzatom?
Ha vetélés lenne, akkor elkezdenél vérezni. Ha missed ab, akkor meg nem ereznél semmit, csak nem fejlődne tovább a terhesség.
Viszont ha erős a görcs, szólj a dokinak, lehet, hogy emeli a progeszteront.
Te mindent megteszel, amit lehet. Bízz a legjobbakban.
Nekem elso babamnal volt ilyen, kb. ennyi hetesen ejjel felebredtem a gorcsokre, biztos voltam abban, hogy na masnapra megjon. Aztan megsem, a baba maradt, nem volt verzes sem utana.
A gorcs akkor gond, ha nem mulik el magneziumtol sem.
Egy brutál nagy görcsre én biztosan bementem volna az ügyeletre. Lehet, hogy dohogott volna a vizsgáló orvos, meg azt mondta volna, hogy ilyenkor pihenni kell, magnézium, bla-bla...de biztosan megnézte volna uh-val a babát, és ha gond van, intézkedett volna, ha pedig a baba rendben van, erős a szívhang, akkor pedig megnyugodtam volna, és tojtam volna a dohogó doki fejére.
Most nem vagy ideges? Hiába elmúlt a görcs, bevettél egy adag magnéziumot, úgyis ideges vagy, és a vége úgyis az lesz, hogy a dokinál kötsz ki, mert szeretnéd látni a babát.
Én sem értem az ilyen nőket. Engem, ha lekötöztek volna, sem tudtak volna visszatartani a két várandóságom idején, hogyha úgy érzem, nem stimmel valami, megmutassam magam a dokinak. Igen, akár éjjel 2 órakor is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!