Tényleg nem fontos a neme, csak hogy egészséges legyen?
Úgymond általános válasz hogy "mindegy, csak egészséges legyen", amikor megkérdezik fiút akartok-e vagy lányt. A legfontosabb nyilván ez, de ez csak egy átlagos sablon duma szerintetek? Nektek van határozott elképzelésetek hogy fiút akartok e vagy kislányt, ha igen miért pont azt akartok jobban?
Én pl. lányt szeretnék, úgy érzem jobban tudnék vele azonosulni úgymond, én aranyosabbnak látom őket.
Persze ha fiam lesz, őt is nagyon fogom szeretni.
Ti hogy vagytok ezzel? És a párotok?
Miért zárja ki a kettő egymást? Úgy értem, nyilván mindenki vagy egészséges kisfiút, vagy egészséges kislányt akar. Alap dolog, hogy egészséges gyermekre vágyunk, ezért meg sem kérdezzük, hogy egészséges gyermeket szeretne-e.
Elképzelhető persze, hogy valakinek édes mindegy. Nem húzhatjuk rá azt, hogy sablonduma. Mindenki más, másképp gondolkodik, mindenkinek mást oszt az élet, miért is ítélkezünk?
Valaki így gondolja, valaki úgy, nem lehet általánosítani.
Én kislányt akartam jobban, de csak azért, mert páromnak már van egy fia. A lányokkal sokkal jobbak voltak a tapasztalataim. Aztán kisfiam lett, és rájöttem, hogy jó nagy hülye voltam, mert ő teljesen más, mint az eddigi gyermekek, akiket ismertem. Ő csodálatosabb mindenkinél. Az élet tanítóleckéjének írom fel, hogy fiúcska lett. :)
Második babánál próbáltunk minden ismert praktikát bevetni, hogy az x kromoszóma nyerjen. Aztán a sors felmutatott, hogy ácsi, én jobban tudom nálatok, hogy mi kell nektek. Így most ismét kisfiút várunk, és ennek a leges-legőszintébben örülünk. Mindkét fiú boldog, hogy öcsi érkezik, 11 év alatt annyira bepasisodtunk, hogy egyszerűen nem is jöhetett volna szóba egy kislány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!