Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg nem fontos a neme,...

Tényleg nem fontos a neme, csak hogy egészséges legyen?

Figyelt kérdés

Úgymond általános válasz hogy "mindegy, csak egészséges legyen", amikor megkérdezik fiút akartok-e vagy lányt. A legfontosabb nyilván ez, de ez csak egy átlagos sablon duma szerintetek? Nektek van határozott elképzelésetek hogy fiút akartok e vagy kislányt, ha igen miért pont azt akartok jobban?

Én pl. lányt szeretnék, úgy érzem jobban tudnék vele azonosulni úgymond, én aranyosabbnak látom őket.

Persze ha fiam lesz, őt is nagyon fogom szeretni.

Ti hogy vagytok ezzel? És a párotok?

2017. jún. 4. 15:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
79%
Én kislányt szerettem volna, a párom kisfiút. De attól még a fő szempont, hogy egészséges legyen. Amikor meglattam a 12.heti uh-on egyből beleszerettem, kiderült, h valószínűleg fiú. Majd felmerült az esély, h beteg. Ezt az érzést senkinek nem kívánom. Így már tényleg azt mondja az ember, hogy teljesen mindegy a baba neme. Szerencsére egészséges, és nagyon várjuk. 20 hkm
2017. jún. 4. 16:28
 12/24 anonim ***** válasza:
73%
Ránk ez teljesen igaz. Még nem tudjuk, milyen nemű a baba, de igazán nem is fog számítani, ugyanúgy fogunk örülni, bármi lesz is.
2017. jún. 4. 16:44
 13/24 anonim ***** válasza:
56%
Nekem mindegy a gyerek neme, két fiam van, a lány is ugyanolyan jó lett volna. De ismerek olyat, akinek nem mindegy, lányt akart, fiú lett, nehezen találja meg vele a hangot.
2017. jún. 4. 17:23
 14/24 anonim ***** válasza:
59%
Annyi èv küzdelem utàn amit vègig csinàltunj tényleg mindegy milyen nemü lessz,multkor olvastam 1 cikett ahol 1 pàr lombik programon vett részt.Sikeres lett nekik,de kiderült hogy ikrek és ràadàsul genetikai vizsgálaton kiderült hogy mind két baba kisfiu.De mivel ők csak 1 babàt szerettek volna ès aztis kislànynak ezért elvetették öket.Kiakadtam rajta.
2017. jún. 4. 17:31
 15/24 anonim ***** válasza:
55%
Mivel gyerekkoromtól azt látom, hogy a fiú gyermek ér valamit, őket szerették jobban, ezért inkább szeretnék lányt. Fura ez, de bennem ez így csapódott le.
2017. jún. 4. 18:17
 16/24 anonim ***** válasza:
54%

Fiatal kolléganőm a terhességem elején megkérdezte, hogy mit szeretnék.

Mondtam mindegy. Erre meg se tudott szólalni, csak nézett ledöbbenve :-)

2017. jún. 4. 19:44
 17/24 anonim ***** válasza:
39%

Egy gyereket terveztünk, lányt szerettem volna, mert úgy gondolom, hogy több közös élményem lehet egy lánnyal, mint egy fiúval. Lányunk is lett.

Meggondoltuk magunkat és bevállaltunk még egy gyereket. Másodszor már praktikus okokból preferáltam a lányt. Rengeteg lányos holmink van, nem kell újakat beszerezni. Lányunk született másodszor is.

2017. jún. 4. 20:10
 18/24 anonim ***** válasza:
6%
Én mindig fiút akartam és ezt meg is mondtam, ha szóba került. Mikor terhes lettem 16 hétig rettegtem, hogy lány pedig 4.5 évet vártunk rá. Fiú lett hála Istennek.
2017. jún. 4. 21:25
 19/24 anonim ***** válasza:
12%
Én addig csak lányt akartam, amíg a rokonságban nem volt egy normális fiú. Több fiú is volt, de hisztis, vinnyogós, nyeszlett kis kölök volt mind. Nem szép dolog, de még a hideg is kirázott, ha arra gondoltam, hogy egy ilyen gyerekem legyen. A lányoknak jobban elnézik az emberek az ilyet, de hát rosszabbak voltak a lányoknál is! Szerencsére mire teherbeestem, addigra már volt egy haláli jófej, jól nevelt, igazi fiús fiúcska is a családban, úgyhogy láttam, hogy fiú is lehet normális, így már úgy voltam vele, hogy tök mindegy fiú-e vagy lány.
2017. jún. 5. 00:24
 20/24 anonim ***** válasza:
65%

4 veteles utan nekunk egyaltalan nem fontos, hogy fiu lenne, vagy lany. Hidd el, nem csak ugy mondom. Egyaltalan nem erdekel, csak tudjak kihordani meg egy gyereket. Annak ellenere sem erdekel, hogy mar van ket fiunk. Orulnenk meg egy fiunak epp ugy, mint lanynak. Mi gyereket akarunk, lehetoleg egeszsegeset, a tobbi nem szamit.

(Hozzateszem, hogy a meglevo ket gyerek az elso ket terhessegembol szuletett, nem volt veteles veluk es nem is vartunk rajuk sokaig, de akkor sem erdekelt, hogy milyen nemuek lesznek.)

2017. jún. 5. 07:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!