Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ezeket csinálhatom veszélyezte...

Ezeket csinálhatom veszélyeztetett terhesként?

Figyelt kérdés

1. Tudom, hogy a kerékpározás nem nagyon ajánlott, de kb. 700 m-t bicikliznék napi szinten.

2. Régen a kutyánkat ki szoktam vinni a határba sétálni (a kertünk alatt van), de most ehhez túl meleg van. Esetleg szobakerékpározás?

3. Tudom, hogy a fürdők nem ajánlottak, de az itthoni medence (puhafalú) nem tilos, igaz?

2017. máj. 30. 16:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nekem spontán vetélésem volt, 700 m kerékpározás az semmi, nálunk annyira van a bolt, én kerékpározom. Persze még nem látszik a hasam, ha látszódni fog, azért majd meggondolom.

Nappal nem sétáltatnék kutyát, de reggel/este igen.

Az otthoni medencébe viszont nem mennék bele, hacsak nincs naponta cserélve a víz. Akkor inkább valami közeli tavat néznék, ott úsznék "pár métert".

2017. máj. 31. 07:48
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem nagyon kéne. Két missed ab után bezárnám magam egy kalitkába, hogy véletlen se essen bajunk, és életben maradjon a gyerek.
2017. máj. 31. 09:27
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem azért hal el egy baba, mert az anyja ÉL.
2017. máj. 31. 10:36
 14/16 A kérdező kommentje:
Lehet, ha most ezt leírom, kapom az eltelt válaszokat. Az utolsó missed ab műtétem idén januárban volt, decemberben tudtam meg a terhességet. Rengeteget pihentem, majdnem két hétig szabin voltam, még a párom is segített a házi munkában, mégse volt szívműködés, műtét. Most itt vagyok 15 hetes terhesen és mivel az elején nem is sejtettem, hogy ilyen hamar sikerül teherbe esnem, szekrényt emeltem, húzkodtam, rendesen erőltettem magam. Ha így belegondolok, ez a baba már nagyon élni akar, minden rendben vele, szépen fejlődik. Persze most már jobban odafigyelek, már nem dolgozok és sokat pihenek. Ezt a kérdést a tanácsotok miatt írtam ki, de természetesen az orvosomat is meg fogom kérdezni ezekről.
2017. máj. 31. 16:01
 15/16 A kérdező kommentje:
Bocsánat, elítélő, nem eltelt, a telefon javít magától
2017. máj. 31. 16:02
 16/16 anonim ***** válasza:

11-es válaszoló vagyok, az első babával én sem csináltam szinte semmit, progit szedtem, feküdtem, mégis elment.

A mostani babával meg szó szerint egy fél ház tégláját elhordtuk, utánfutóra fel, majd le, ez kb. 50x pár nap leforgása alatt. 6 hetes voltam már, de én sem teszteltem, azt sem tudtam, hol tartok a ciklusomban.

Szerintem ha ezzel a terhességeddel minden rendben van, kár átesni a ló túloldalára. Ha ebben is vérezgettél volna, vagy valami hasonló, azt mondom kíméld magad, de azért a 700 m biciklizés és kutyasétáltatás nem az a kategória, amivel bárki is túlerőltethetné magát.

2017. máj. 31. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!