Ezeket csinálhatom veszélyeztetett terhesként?
1. Tudom, hogy a kerékpározás nem nagyon ajánlott, de kb. 700 m-t bicikliznék napi szinten.
2. Régen a kutyánkat ki szoktam vinni a határba sétálni (a kertünk alatt van), de most ehhez túl meleg van. Esetleg szobakerékpározás?
3. Tudom, hogy a fürdők nem ajánlottak, de az itthoni medence (puhafalú) nem tilos, igaz?
Nekem spontán vetélésem volt, 700 m kerékpározás az semmi, nálunk annyira van a bolt, én kerékpározom. Persze még nem látszik a hasam, ha látszódni fog, azért majd meggondolom.
Nappal nem sétáltatnék kutyát, de reggel/este igen.
Az otthoni medencébe viszont nem mennék bele, hacsak nincs naponta cserélve a víz. Akkor inkább valami közeli tavat néznék, ott úsznék "pár métert".
11-es válaszoló vagyok, az első babával én sem csináltam szinte semmit, progit szedtem, feküdtem, mégis elment.
A mostani babával meg szó szerint egy fél ház tégláját elhordtuk, utánfutóra fel, majd le, ez kb. 50x pár nap leforgása alatt. 6 hetes voltam már, de én sem teszteltem, azt sem tudtam, hol tartok a ciklusomban.
Szerintem ha ezzel a terhességeddel minden rendben van, kár átesni a ló túloldalára. Ha ebben is vérezgettél volna, vagy valami hasonló, azt mondom kíméld magad, de azért a 700 m biciklizés és kutyasétáltatás nem az a kategória, amivel bárki is túlerőltethetné magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!