Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nincs bűntudatotok, terhesen...

Nincs bűntudatotok, terhesen egy morcis nap után? Ilyenkor mit éreztek?

Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 17:34
 1/5 anonim ***** válasza:

jaj dehogyisnem!!!lelkiismeret furdalásom van hogy miért nem tudom összeszedni magam....ráadásul tegnap az öcsémnek is úgy beszóltam, oké mára poénra vette, de engem zavar, hogy bunkó voltam, pedig már bocsánatot is kértem.

Alap esetben amúgy minden oklé, de ilyenektől sírni tudnék..

17+2 hetes kismami

2010. máj. 17. 17:57
 2/5 anonim ***** válasza:

nekem leginkább az első trimeszterben volt bűntudatom, mert nagyon ingerlékleny, türelmetlen voltam. de bocsánatot kértem a hozzám közelállóktól.

ha pedig nagyon ideges lennék, akkor beszélek a picurnak, de szerencsére ilyen rég nem volt.(kop-kop-kop)

2010. máj. 17. 18:02
 3/5 anonim ***** válasza:

De igen előfordul, hogy bűntudatom van a morcizás miatt, habár az esetek többségében jogosnak érzem :D:D de van amikor kapcsolok és rájövök, hogy valójában senki nem akart nekem rosszat, csak én vagyok túl érzékeny meg ingerült :):) főleg a páromon köszörülök a nyelvem, de az ő idegei kötélből vannak :D:D

19h km

2010. máj. 17. 18:14
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Miért lenne? Terhesen nem lehet morcinak lenni???
2010. máj. 17. 18:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Dehogynincs... főleg, mert néha ok nélkül rámordulok a 2,5 éves kisfiamra. De olyan nagy a pocim és olyan fárasztó néha a miértes dackorszak... :( Pedig nagyon igyekszem...

Remélem szülés után jobb lesz (bár akkor meg az alváshiány miatt leszek zombi :D )

2010. máj. 17. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!