Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van bűntudatotok abortusz után?

Van bűntudatotok abortusz után?

Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 20:23
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
0%

Normál esetben VAN, vagyis kéne legyen.

Bocs , tudom nincs jogom ahhoz, hogy elítéljelek, mert nem tudom az abortusz okát, DE ha nem lenne, ki tudja hány kisbaba járna ugyan úgy??

2010. márc. 24. 20:47
 2/21 anonim ***** válasza:
64%
A bűntudat még csak hagyján de az az üresség és a lelki fájdalom elviselhetetlen....legalábbis annak aki nagyon szerette volna a babát. Sajnos átéltem de SOHA többé nem szeretnék azon az asztalon feküdni...
2010. márc. 24. 21:10
 3/21 anonim ***** válasza:
52%
Nekem méhenkívüli terhesség megszakításom volt, de még így is van bennem bűntudat..
2010. márc. 24. 22:17
 4/21 anonim ***** válasza:
nekem 9 hetesen halt el a terhességem....azóta is azon eszem magam, hogy vajon mit csesztem el...nem kellett volna kirándulnunk azon a hétvégén, nem kellett volna stresszelnem...stb...de gondolom a kérdező rendes abortuszra gondol......hát én azt kondom, inkább hord ki és add örökbe...annyi pár vár kisbabéra
2010. márc. 24. 22:53
 5/21 anonim ***** válasza:
bocs: gondolom
2010. márc. 24. 22:54
 6/21 anonim ***** válasza:
Én el tudom képzelni hogy van olyan akit nem hat meg a dolog. Pl mert nem is akarta... Miért ne? Nem mindenki egyforma.
2010. márc. 24. 22:55
 7/21 anonim ***** válasza:
47%
Legyen!!!
2010. márc. 25. 08:09
 8/21 anonim ***** válasza:

Önmagában véve nem értem a kérdést.

Kérdezem a kérdezőtől,hogy miért tette föl ezt a kérdést????????? Ha benne vagy vagy voltál egy ilyen szituációban,akkor tudnod kellene a választ.

Nem tartom kizártnak,hogy van olyan nő,aki ezt végig csinálja szemrebbenés nélkül,de ha vannak érzéseid,akkor ezt a döntést soha nem bocsájtod meg magadnak.

Nem ítélkezem,mert a valós hátteret csak azt tudja,aki egy ilyen döntést meghoz,de megbocsájthatatlannak tartom.

Én SOHA nem bocsájtok meg magamnak!!!!!!!

2010. márc. 26. 07:36
 9/21 A kérdező kommentje:
Ha benne vagy vagy voltál egy ilyen szituációban,akkor tudnod kellene a választ - ugy nem gondoltad komolyan hogy a semmiből vettem a bűntudatot?
2010. máj. 29. 19:54
 10/21 anonim ***** válasza:
Annyi pár vár babára?? ezt te sem gondolhatod komolyan... Ha így lenne nem lennének tele az árvaházak. Sokkal jobb a gyereknek ha meg sem születik, mintha szülő nélkül nő fel vagy mondjuk egy anyával aki miatta nem mehet el tanulni, dolgozni, és semmit nem adhat meg neki...
2010. jún. 9. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!