Van bűntudatotok abortusz után?
Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 20:23
1/21 anonim válasza:
Normál esetben VAN, vagyis kéne legyen.
Bocs , tudom nincs jogom ahhoz, hogy elítéljelek, mert nem tudom az abortusz okát, DE ha nem lenne, ki tudja hány kisbaba járna ugyan úgy??
2/21 anonim válasza:
A bűntudat még csak hagyján de az az üresség és a lelki fájdalom elviselhetetlen....legalábbis annak aki nagyon szerette volna a babát. Sajnos átéltem de SOHA többé nem szeretnék azon az asztalon feküdni...
3/21 anonim válasza:
Nekem méhenkívüli terhesség megszakításom volt, de még így is van bennem bűntudat..
4/21 anonim válasza:
nekem 9 hetesen halt el a terhességem....azóta is azon eszem magam, hogy vajon mit csesztem el...nem kellett volna kirándulnunk azon a hétvégén, nem kellett volna stresszelnem...stb...de gondolom a kérdező rendes abortuszra gondol......hát én azt kondom, inkább hord ki és add örökbe...annyi pár vár kisbabéra
6/21 anonim válasza:
Én el tudom képzelni hogy van olyan akit nem hat meg a dolog. Pl mert nem is akarta... Miért ne? Nem mindenki egyforma.
8/21 anonim válasza:
Önmagában véve nem értem a kérdést.
Kérdezem a kérdezőtől,hogy miért tette föl ezt a kérdést????????? Ha benne vagy vagy voltál egy ilyen szituációban,akkor tudnod kellene a választ.
Nem tartom kizártnak,hogy van olyan nő,aki ezt végig csinálja szemrebbenés nélkül,de ha vannak érzéseid,akkor ezt a döntést soha nem bocsájtod meg magadnak.
Nem ítélkezem,mert a valós hátteret csak azt tudja,aki egy ilyen döntést meghoz,de megbocsájthatatlannak tartom.
Én SOHA nem bocsájtok meg magamnak!!!!!!!
9/21 A kérdező kommentje:
Ha benne vagy vagy voltál egy ilyen szituációban,akkor tudnod kellene a választ - ugy nem gondoltad komolyan hogy a semmiből vettem a bűntudatot?
2010. máj. 29. 19:54
10/21 anonim válasza:
Annyi pár vár babára?? ezt te sem gondolhatod komolyan... Ha így lenne nem lennének tele az árvaházak. Sokkal jobb a gyereknek ha meg sem születik, mintha szülő nélkül nő fel vagy mondjuk egy anyával aki miatta nem mehet el tanulni, dolgozni, és semmit nem adhat meg neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!