Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van bűntudatotok abortusz után?

Van bűntudatotok abortusz után?

Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 20:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
48%
A buntudat meg keves is, nem az van, mintha egy reszed meghalt volna,nekem 1 eve volt,meg mindig nem vagyok tul rajta, szerettuk volna megtartani,de pont egyszerre vesztettuk el a munkahelyunket a valsag miatt es nem volt mas valasztasunk. Emiatt mara mar a kapcsolatunk is tonkrement, szakitottunk... pedig tokeletes par voltunk:( Jol gondoljatok meg mit tesztek, mert abban a tudatban elni,mi lett volna ha nem konnyu........
2010. jún. 17. 22:20
 12/21 A kérdező kommentje:

az utolsó előtti válaszolónak üyenem, hogy nézze meg a néma sikolyt youtubeon.

egy gyerek sem mondaná azt soha az anyjának, hogy anya ölj meg, nem akarok élni

2010. jún. 18. 21:27
 13/21 anonim ***** válasza:
örökbefogadás esetén 4 év a várakozási idő ma!...no comment...nem a kérdezőnek írom
2010. jún. 21. 14:48
 14/21 anonim ***** válasza:
87%
Egy gyerek valóban nem mondaná ezt, de most egy magzatról beszélünk. Ne keverjük azért egy élő gyerek megölésével az abortuszt. Ha ugyanaz lenne, akkor az abortusz bűncselekmény lenne, csakúgy mint az emberölés.
2010. jún. 21. 16:41
 15/21 anonim ***** válasza:
93%
Megnéztem a videót: érdekes volt látni, de a véleményem nem változott. Amúgy a film mondanivalója érdekes, mégsem hiteles mert elképesztő módon hatásvadász... Az orvos 1000 vagy mennyi abortuszt csinált, majd megnézte a videót és soha többé egyet sem.. A feminista abortuszpárti nő soha többé nem beszélt az abortuszról... KÖNYÖRGÖM ez nevetséges...
2010. jún. 21. 16:57
 16/21 anonim válasza:

Nekem nem volt.Azt hittem,kell,hogy legyen,de aztán beszélgettem egy hölggyel a korházban,aki azt mondta,h ne hagyjam,h mások rákényszerítsenek a bűntudatra.Én megkönnyebbültem,és örültem,h túlvagyok rajta.

A gyermek csak akkor gyermek,ha megszülted.Pár hetesen még csak egy embrió. És nagyobb bűntudatom lenne,ha megszülném és nem tudnám megadni mindazt,amire szüksége lenne. Az abortusz akkor is indokolt,ha pl. gyűlölöd a magzat apját,és átkozod azt az éjszakát,amikor utoljára közösültél vele.Egy gyerek ne nőjön fel apa nélkül,gyűlöletben,sem szegénységben.Ez a véleményem.

2010. szept. 24. 11:57
 17/21 A kérdező kommentje:

apám, de buták vagytok, azt sem tudjátpk miről beszéltek

mikor megudod h terhes vagy, a szervei már ki vannak fejlődve, és érzékeli a fájdamat, ha megérintik akkor reagál rá, és igen is, érzi ha megölik, csak képzeljétek magatok a helyébe

a hülye okoskodásotok nem enyhiti senki fájdalmát

2010. okt. 4. 20:15
 18/21 anonim ***** válasza:

"Ha így lenne nem lennének tele az árvaházak."

Hülyeséget ne írj légy szíves. Nem tudod, miről beszélsz.

2010. nov. 2. 15:16
 19/21 anonim ***** válasza:

Ha már szerinted hülyeséget írok, akár ki is fejthetnéd miért, ne csak dobálózz a szavakkal.

Szóval szerinted nincsenek tele az árvaházak? Melyik országban laksz te?

2010. nov. 2. 20:31
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

Jó, kifejtem:

Az árvaházak olyan gyerekekkel vannak tele, akiket nem fogadnak/fogadhatnak örökbe, mert

-valamilyen fogyatékossággal született

-roma

-nem mondott le róla a szülő = nem neveli, de azért más se fogadhatja örökbe, ergo bármelyik pillanatban azt mondhatja a szülő a nevelőszülőnek, hogy kérem vissza a gyereket (ezeket a szülőket néha nagy nehezen meggyőzik, h mondjanak le a gyerekről, de addigra a gyerek már 3-4-5 éves vagy még több).

Egészséges, fehér csecsemők, akikről lempndtak, nem kerülnek árvaházakba, mert kevesen vannak, "kelendőek", éveket kell rájuk várni.

2010. nov. 2. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!