Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyit sírtatok terhesség...

Mennyit sírtatok terhesség alatt, illetve ez lehet a hormonoktól?

Figyelt kérdés

Már megállapítottuk a párommal, hogy egyáltalán nem lettem hisztisebb, mióta terhes vagyok, pedig hallottam már ilyenről.

Most viszont három nap egymás után sírtam, bőgtem valamin, persze mind értelmetlen hülyeség volt, pl nem tudtam letenni egy tálat valahová, és ebből indult ki.

Sose bőgtem még ilyesmiken, és nem is szoktam ennyire gyakran, most viszont jön, és ilyenkor úgy érzem, el vagyok keseredve, azt se tudom, min.

Nektek, ha volt ilyen, mikor múlt el? Szegény párom csak néz, hogy mi bajom van. Árthat ez a babának?

21 hkm

2017. máj. 29. 16:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
5-6. vagyok, komolyan erdekelne, ki az a reszvettelen rohadek allat, mar bocsanat, aki valamelyik elozo valaszolora piros kezet nyomott azert mert a nagypapaja halalat es temeteset megsiratta? Es ezt semmifele terheshormon, csak a duh mondja belolem, hogy valoban van a gyermekvallalas temakorben ilyen lelketlen szemetlada?
2017. máj. 29. 21:52
 12/12 A kérdező kommentje:
Én sem értem, miért probléma ez. Ilyenkor más is sírna, a hormonokhoz, terhességhez semmi köze.
2017. máj. 30. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!