Terhesség és szoptatás alatt a hormonoktól mindenkinek látványosan nőtt a bimbó udvara?
Nekem olyanok lettek, mint két stop tábla. :)
Kisfiam 3 hónapos, már kisebbek, és világosabbak is.
Nekem nem lett nagyobb és sötétebb sem,olyan volt mint előtte,csak a cicim lett 2számmal nagyobb:),mára sajna visszaállt a régi méret:(.
6.5hós baba anyuja
Nekem a cicim is sokat nott, de a mellbimbom udvara aranyaiban meg tobbet. Hatalmas volt, meg a mellbimbom is. Nem volt tejem, de hetekig cicin logott a gyerek, meg allandoan fejtem, hogy hatha beindul, igy a ot het utan mar akkora volt, mint a huvelyk ujjam felso perce...
Akkor adtam fel, most lesz negy honapos a fiam es mar mind a mellem, mind az udvara, mind a mellbimbom olyan mint regen volt, kisebb es vilagosabb.
Akkor van remény...:O)
Nekem átmérőben van akkora mint maga az egész nagy újjam...ez van,majd remélem a hormonok eltűnésével ez is vissza megy 50%-ot....bár még sokára lessz, remélem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!