Mennyit sírtatok terhesség alatt, illetve ez lehet a hormonoktól?
Már megállapítottuk a párommal, hogy egyáltalán nem lettem hisztisebb, mióta terhes vagyok, pedig hallottam már ilyenről.
Most viszont három nap egymás után sírtam, bőgtem valamin, persze mind értelmetlen hülyeség volt, pl nem tudtam letenni egy tálat valahová, és ebből indult ki.
Sose bőgtem még ilyesmiken, és nem is szoktam ennyire gyakran, most viszont jön, és ilyenkor úgy érzem, el vagyok keseredve, azt se tudom, min.
Nektek, ha volt ilyen, mikor múlt el? Szegény párom csak néz, hogy mi bajom van. Árthat ez a babának?
21 hkm
Én is bőgök minden apróság,hülyeség miatt.Pl. szirénázó mentőautó,kiesik a kezemből valami,nem ad puszit a fiam,stb...
Amúgy én hisztis is vagyok,pedig nemterhesen amúgy nem jellemző rám.Bár a férjem azt mondja,első gyerkkel sokkal rosszabb voltam,most nincs oka panaszra☺
En a Sparban sirtam el magam, amikor a penztaros megjegyezte, hogy nem tettem ki a "kovetkezo vasarlo" tablat :)
Aztan szegeny nem gyozott bocsanatot kerni, es akkor meg azert kezdtem el sirni mert megsajnaltam ot :)
Azèrt az elèrzèkenyülès meg a hiszti nem ugyanaz!
Hiszti az, ha a párod èjjel elzavarod boltba, mert te "kívánós" vagy, majd bedurcizol, ha nem megy.
Ez inkább èrzèkenysèg, ami èrthető.
Köszönöm a válaszokat!
Igazából azért nevezem hisztinek, mert hülyeségek okozzák, vagy csak úgy jön simán, és persze igyekszem közben nyugtatgatni a páromat, hogy semmi baj, és őt nagyon szeretem, de nem nagyon nyugtatja meg, ha keservesen bömbölök a fülébe. Amúgy szerencsére nem fajult addig, hogy undok, ingerült legyek vele, erről szó sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!