Ezek valóban terhesség jelei, vagy csak én képzelem be?
Május 7.-én múlt el a havim, általában 20-22 nap múlva szokott ismét megjönni. Pár napja folyamatosan (ma kb.félóránként) pisilnem kell, és a hüvelyem picit fájdogál. Fáradékonyabb is vagyok, mint általában, de meglehetősen keveset (7-8 órát) alszom csak. A menstruációm elmúlása után 3 nappal szexeltem a párommal, 2x is elment bennem, de nem védekeztünk!
Ovulációkor nagyon nyálkás, és sűrű váladék távozott a hüvelyemből, konkrétan folyt belőlem. Egy kevés vér is volt a wc papíron. Ilyen most először fordult elő. A mellem nem fáj, nem látok rajta semmi változást. Néha egyébként hányingerem is van.
Mivel most kell / kéne megjönnie, még nagyon nem aggódom, de megfordult a fejemben hogy valóban terhes vagyok.
Ha nem jön meg ma vagy holnap, veszek egy tesztet, biztos ami biztos.
Szerintetek mekkora az esélye hogy valóban terhes vagyok? Volt már valaki ugyanilyen helyzetben, hasonló tünetekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!