Barnás folyással kapcsolatban vélemények?
Figyelt kérdés
Két hete voltam orvosnál, látott egy 2 mm-es petezsákot. Akkor még nem mutatta a teszt a terhességet. Két napja viszont már igen. Szerdán kéne visszamennem kontrollra. M haza jöttem a munkából (az előbb) és világosbarna folyásom volt, olyan volt a betét. Tettem be újat, már nem jön. Valószínűleg a délelőtt folyamán jöhetett ki rövid idő alatt. Volt már nektek hasonló? Menjek orvoshoz? Vagy ne aggódjak?2010. máj. 17. 14:26
11/12 anonim válasza:
Sajnálom! Drukkolok Neked!Természetesen mindenkinek,aki babát szeretne!
12/12 anonim válasza:
Én is sajnálom.
De jobb így, mintha műtéti úton kellett volna befejezni. Nekem sajnos műszeresen fejezték be a vetélést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!