Barnás folyással kapcsolatban vélemények?
Menjél dokihoz minél előbb.
Nekem is így kezdődött, és sajnos gyógyszer mellett sem maradt meg a baba.
Nekem két terhességnél volt barnás folyás.Az elsőnél elhalt a baba, a másodiknál nem.Nem kaptam rá semmiféle gyógyszert.Egyszerűen várakoznom kellett, hogy sikerül-e rendesen megtapania.A dokim szerint nem a kapott gyógyszereken múlik, hogy sikeres lesz-e a terhesség, hanem magán a magzaton.Ha rossz időben fogant, vagy hibás géneket hordoz, akkor azon gyógyszer nem segít.Ezt a dokim mondta!
Azért én is aggódtam mindkét esetben, és a barnázáskor rögtön orvoshoz mentem.Szerintem Te is nézesd meg, hogy megnyugodj!Vagy délután már voltál orvosnál?
Elso terhessegemnel barnaztam,majd rozsaszin,majd verzes es veteles lett a vege 7 hetesen.
Most mar 2 hete barnazgatok 1-1 napos kihagyassal,7 es fel hetes vagyok nem tortent eddig semmi. Ahol en elek,(kulfold)itt nem adnak gyogyszert senkinek.Joforman nem is foglalkoznak veled 12 het elott. Imadkozhatok magamnak,hogy ne legyen baj,de ugy tunik nem lesz.probalok minnel tobbet pihenni es muloban van a barnazas is. :) Remelem minden okes veled! Mi ujsag??
Megjött. :( Nem tapadt meg a magzat.:(
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!