Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Barnás folyással kapcsolatban...

Barnás folyással kapcsolatban vélemények?

Figyelt kérdés
Két hete voltam orvosnál, látott egy 2 mm-es petezsákot. Akkor még nem mutatta a teszt a terhességet. Két napja viszont már igen. Szerdán kéne visszamennem kontrollra. M haza jöttem a munkából (az előbb) és világosbarna folyásom volt, olyan volt a betét. Tettem be újat, már nem jön. Valószínűleg a délelőtt folyamán jöhetett ki rövid idő alatt. Volt már nektek hasonló? Menjek orvoshoz? Vagy ne aggódjak?
2010. máj. 17. 14:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nekem is volt barnás folyásom,kaptam rá gyógyszert.én elmennék a helyedben orvoshoz,nehogy baj legyen.nekem hál istennek nem lett baj,már majdnem 6 hónapos a kisfiam.
2010. máj. 17. 14:31
 2/12 anonim ***** válasza:
Nálam ugyanez volt, én akkor már 8 hetes voltam.Fenyegető vetélést állapított meg az orvos,UH lepénylevállást,egyéb elváltozásokat nem látott.Sárgatest elégtelenségem volt,emiatt a doki Utrogestan tablettát írt fel,nehogy elmenjen a baba.Ezzel sikerült fenntartani a terhességet.Szerintem mindenképpen menj orvoshoz,nehogy gond legyen!9 hós baba anyukája
2010. máj. 17. 14:32
 3/12 anonim ***** válasza:
Azonnal doki, nekem is így kezdődött, kicsi barna, majd több, majd vér, és megjött. Bébi elment.
2010. máj. 17. 14:43
 4/12 anonim ***** válasza:
így van, azonnal doki! Ügyelet, sztk, akármi! Nekem sajnos rossz tapasztalatom van a halványbarna, kevés folyásról is... Siess, és drukk!
2010. máj. 17. 15:27
 5/12 anonim ***** válasza:

Menjél dokihoz minél előbb.

Nekem is így kezdődött, és sajnos gyógyszer mellett sem maradt meg a baba.

2010. máj. 17. 15:39
 6/12 anonim ***** válasza:
Voltál orvosnál? Minden rendben?Drukkolok!
2010. máj. 17. 19:25
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekem két terhességnél volt barnás folyás.Az elsőnél elhalt a baba, a másodiknál nem.Nem kaptam rá semmiféle gyógyszert.Egyszerűen várakoznom kellett, hogy sikerül-e rendesen megtapania.A dokim szerint nem a kapott gyógyszereken múlik, hogy sikeres lesz-e a terhesség, hanem magán a magzaton.Ha rossz időben fogant, vagy hibás géneket hordoz, akkor azon gyógyszer nem segít.Ezt a dokim mondta!

Azért én is aggódtam mindkét esetben, és a barnázáskor rögtön orvoshoz mentem.Szerintem Te is nézesd meg, hogy megnyugodj!Vagy délután már voltál orvosnál?

2010. máj. 17. 21:34
 8/12 anonim ***** válasza:

Elso terhessegemnel barnaztam,majd rozsaszin,majd verzes es veteles lett a vege 7 hetesen.

Most mar 2 hete barnazgatok 1-1 napos kihagyassal,7 es fel hetes vagyok nem tortent eddig semmi. Ahol en elek,(kulfold)itt nem adnak gyogyszert senkinek.Joforman nem is foglalkoznak veled 12 het elott. Imadkozhatok magamnak,hogy ne legyen baj,de ugy tunik nem lesz.probalok minnel tobbet pihenni es muloban van a barnazas is. :) Remelem minden okes veled! Mi ujsag??

2010. máj. 18. 14:30
 9/12 A kérdező kommentje:

Megjött. :( Nem tapadt meg a magzat.:(

Köszi a válaszokat!

2010. máj. 18. 20:19
 10/12 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom.Legközelebb biztos sikerül.
2010. máj. 18. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!