Az apasági nyilatkozathoz a hajadoni igazolást hol kell kikérni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 10:33
1/8 A kérdező kommentje:
tényleg igaz hogy apaságit csak a 36.hét után lehet csináltatni mert a nyilatkozatnak 30 nap az érvényessége.
2010. máj. 17. 10:36
2/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
Nem csak 36. hét után lehet, ez régebben volt csak.
Nem tudom mi az a hajadoni igazolás, nekem nem is kellett. A nődokitól kell egy igazolás, azon rajta van kb. mikor fogsz szülni meg ilyenek. Általában az apaságit önkormányzatnál kell megcsináltatni, ott pedig nyilván van tartva, hogy házas vagy-e vagy sem.
4/8 anonim válasza:
Szia!
Én pécsi vagyok,itt nem volt megszabva hányadik héttől lehet megcsináltatni (sztem máshol sincs ilyen megkötés).Nálunk nem kellett semmilyen igazolás,hanem mind2őnk személyi igazolványa,és a kiskönyvem kellett.
Érdeklődd meg a helyi anyakönyvi hivatalban,mert úgy tudom eltérőek lehetnek a "követelmények".
Üdv!
39 hetes km
5/8 anonim válasza:
Okmányirodában csinálják meg a hajadoni igazolást
6/8 anonim válasza:
Szia! A helyi önkormányzatnál állítják ki ezt az igazolást számodra, fizetni nem kell érte. Nekem annyit mondtak, hogy ez kell az apaságihoz, ill. mindkettőnk személyi és lakcímkártyája, terheskönyvem, valamint az orvostól kapott igazolás, hogy terhes vagyok (ez mondjuk elég vicces, hisz ott a kiskönyv, meg akkora hasam van...)Az apasági hitelesítéséért nálunk 2.300,- Forintot kell fizetni. Mi szerdán megyünk megcsináltatni. Itt nem mondták, hogy csak a 36. hét után lehet. 33 hetes kismama
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2010. máj. 17. 16:34
8/8 anonim válasza:
Szia én 30 hetes vagyok, ma megyünk ezt intézni. a doki adott a gondozoban egy igazolást hogy mikor estem teherbe(mintha tudná:), és azzal meg kiskönyv, iratok kell menni az anyakönyvezetöhözm (Kaposvár) nekünk azt mondták hogy ingyenes és csak a 30. hét után lehet menni, pedig koraszülés hajlamos vagaok, de nem mehettem elöbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!