Szeptember végén miben vigyem haza a babát a kórházból? Még nem kell overál, ugye?
Mi most egy hónapja overálban akartuk hazahozni/kocsival de a csecsemős nővérke segitett felöltöztetni őt megfelelően.
Nekünk hosszuujjú body és rugi van rajta most ebben a hüvősben is. (mondjuk 2600grammmal született a lelkem.)
Szia!
Én szeptember 26-ra vagyok kíirva,én is gondolkoztam már azon mibe is hozzam haza a picikémet.Szerintem én adok rá egy hosszúujjú body egy rugdalodzó,kis kardigán sapka kötött kiscipő és betaksrom pléddel.Overál szerintem nem kell, a baba hordozó is valamennyire körülöleli nem fog fázni.Ha viszont hosszú ösz lesz megint akkor a kis kardigán elagyható lesz.Boldog babavárást kívánok!
Köszi mindenkinek!
Pólyával sajnos nem tudom bekötni az autósülésbe.
Szerintem akkor marad amit írtam és itthon kikészítem a férjemnek az overált és legfeljebb behozza majd.
Köszi!
Hát igen, a másik gyerkőcöm 40 fokban született :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!