Veszélyeztetettnek jelölt a dokim a kiskönyvben, nevetgélve azt mondta, hogy csak azért, mert hozzá járok. Most akkor mi van?
Figyelt kérdés
Nem igazán értem, mert azt mondta, minden oké, teljesen normális, egészséges a baba is és én is jól vagyok, az egyetlen tünetem a gyakori pisilés.
Nem mondott semmit, hogy vigyázzak magamra, vagy feküdjek, vagy ne szexeljünk, vagy ne csináljam ezt meg azt. Csak nevetve bekarikázta. Ez miért jó neki?
2017. máj. 19. 03:08
1/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon bejössz a dokidnak!!!
2/9 anonim válasza:
Nekem is beírta automatikusan és ők nélkül.... szerintem így biztosítják be magukat. Ugyanis ha ebbe a kategóriába sorol,akkor csak szülész-nogyogyasz csinalhatja a tehrsgondozasod. Ha a nem veszélyeztetett ("alacsony rizokoju", azt hiszem így írják)kategoriaba,akkor pedig szuleszno is csinalhatna. Nekem ez nem volt valami szimpatikus húzása az orvosomnak,de hát ez van... én erre gondolok,hogy ez az oka,amiért ezt írta be.
3/9 anonim válasza:
Így akarta tudtodra juttatni, hogy majd alkalmanként jössz neki egy tizessel/huszassal.
4/9 anonim válasza:
2. vagyok: mondjuk én magánba járok.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Egyébként is magándoki, szóval megkapja a díját minden alkalommal, de lehet, hogy tényleg azért csinálta, hogy maradjak nála végig.
Minden esetre elég ijesztő volt látni úgy, hogy közben nem mondott semmit és én sem érzem rosszul magam.
2017. máj. 19. 12:25
6/9 anonim válasza:
Èn tegnap a dokitól kifelé jövet láttam hogy az van rá írva hogy veszélyeztetett terhessèg. Felhívtam de azt mondta csak mert genetikára megyünk.
7/9 anonim válasza:
Én sztkba járok, itt felsőbb utasítás, hogy mindenkinek veszélyeztetett kell beírni az első terhességre, mert így több vizsgálatra lehet elküldeni, és ez több pénz a kórháznak.
8/9 anonim válasza:
35 év felett mindenki veszélyeztetett automatikusan.
9/9 A kérdező kommentje:
25 éves vagyok. :)
2017. máj. 27. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!