Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek már volt egy vetélése...

Eszo kérdése:

Akinek már volt egy vetélése az a következő terhességnél egyértelműen veszélyeztetettnek számít majd? Vagy mitől függ ez?

Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 08:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szia, en veteles utan a kovetkezo terhesseggel siman dolgoztam a 36. hetig, semmi bajom nem volt. Mondjuk nem otthon elek es itt nagyon-nagyon ritka a veszelyeztetett terhesseg, tenyleg csak vegso, indokolt esetben irnak ki (pl ha joval ido elott elmegy a magzatvized es korhazba kerulsz). Szerencsere. Meg is orultem volna, ha otthon kell ulnom. :)
2010. júl. 24. 08:27
 2/13 anonim ***** válasza:
Nekem egyből felhívták a figyelmemet, hogy veszélyeztetett terhes vagyok. Ki is vannak akadva, hogy dolgozom. Nagyon sok órát egy nap. De igyekszem vigyázni. Mert nagyon szeretném, ha már az első babám nem is de a kisfiam épen egészségesen szülessen meg.
2010. júl. 24. 08:33
 3/13 A kérdező kommentje:

És azt feltűntetik valahol, hogy veszélyeztetett vagy??

én is szeretnék dolgozni, csak esetleg nem reggel 6-este 6-ig!!!!!

2010. júl. 24. 08:39
 4/13 anonim ***** válasza:
Én 36 hetes halvaszülés után sem voltam veszélyeztetett a következőnél.
2010. júl. 24. 08:41
 5/13 A kérdező kommentje:
Úristen! nagyon sajnálom ami veled történt..akkor gondolom orvosa is válogatja, hogy kit ítél annak és kit nem!
2010. júl. 24. 08:45
 6/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 4-5 hetesen vesztettem el egy babát, rá egy évre estem teherbe a kisfiammal és azt mondták a 12. hét után megnyugodhatok. Veszélyeztetett terhes voltam papíron, de dolgoztam.

2010. júl. 24. 09:07
 7/13 A kérdező kommentje:

én májusban lettem terhes, júni elején vetéltem 5 és fél hetesen..most megyek majd a szövettani eredményért..

remélem, hogy hamar újra összejön a baba és nem lesz vele semmi gond!

2010. júl. 24. 09:10
 8/13 anonim ***** válasza:

Engem a második terhességnél egyből veszélyeztetettnek írtak, igaz az első vetélésem 5 hetesen a mostani terhességemet csupán 1,5 hónappal előzte meg. Szerencsére most jól vagyunk.

27 hkm

2010. júl. 24. 09:53
 9/13 anonim ***** válasza:

Én 12 hetesen vetéltem el,és 6 hónapot mondott az orvos, hogy várjak mindenképpen, pedig elég lezser doki. 6 hónap után sikerült is, és nem voltam veszélyeztetett, nem is tiltott el semmitől. Most 24 hetes vagyok. A szövettanból pedig sajnos nem nagyon derítenek ki semmit.

A következő biztosan sikerülni fog, ne aggódj!!!

2010. júl. 24. 09:57
 10/13 A kérdező kommentje:

kedves utolsó!

ha most összejött a baba, akkor én is ugyanígy vagyok, mint te..

Kaptál vmi magzatvédőt a mostani terhességedre?

nem volt semmi gond az elején ennél?

kicsit para vagyok, hogy ha sikerült is, megint vmi közbejön..én is 5 és fél hetes voltam az előzőnél..

2010. júl. 24. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!