Akinek már volt egy vetélése az a következő terhességnél egyértelműen veszélyeztetettnek számít majd? Vagy mitől függ ez?
És azt feltűntetik valahol, hogy veszélyeztetett vagy??
én is szeretnék dolgozni, csak esetleg nem reggel 6-este 6-ig!!!!!
Szia!
Én 4-5 hetesen vesztettem el egy babát, rá egy évre estem teherbe a kisfiammal és azt mondták a 12. hét után megnyugodhatok. Veszélyeztetett terhes voltam papíron, de dolgoztam.
én májusban lettem terhes, júni elején vetéltem 5 és fél hetesen..most megyek majd a szövettani eredményért..
remélem, hogy hamar újra összejön a baba és nem lesz vele semmi gond!
Engem a második terhességnél egyből veszélyeztetettnek írtak, igaz az első vetélésem 5 hetesen a mostani terhességemet csupán 1,5 hónappal előzte meg. Szerencsére most jól vagyunk.
27 hkm
Én 12 hetesen vetéltem el,és 6 hónapot mondott az orvos, hogy várjak mindenképpen, pedig elég lezser doki. 6 hónap után sikerült is, és nem voltam veszélyeztetett, nem is tiltott el semmitől. Most 24 hetes vagyok. A szövettanból pedig sajnos nem nagyon derítenek ki semmit.
A következő biztosan sikerülni fog, ne aggódj!!!
kedves utolsó!
ha most összejött a baba, akkor én is ugyanígy vagyok, mint te..
Kaptál vmi magzatvédőt a mostani terhességedre?
nem volt semmi gond az elején ennél?
kicsit para vagyok, hogy ha sikerült is, megint vmi közbejön..én is 5 és fél hetes voltam az előzőnél..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!