Mi van akkor, ha több teszt egyértelműen pozitív, de az uh semmit nem mutat?
Figyelt kérdés
2hete késik, több pozitív tesztet csináltam. Ma doki nem látott semmit az uh-n se méhen kívül, se belül. Látott kis cisztát, mondta ne foglalkozzak vele. A méhem megnőtt, azt érezte. Mi lehet akkor most?2011. júl. 25. 19:14
1/16 anonim válasza:
lehet később volt peteérésed és nem 6 hetes vagy csak lehet 5, így előfordulhat, hogy nem látja. Gondolom visszahívott azért 1-2 hét múlva.
2/16 anonim válasza:
lehet később fogant és még annyira pici h nem látni. Mást nem tudok elképzelni.
3/16 anonim válasza:
én akkor mentem először, mikor 2 napja késett. persze tudom korai, de nagyon görcsöltem, a tesztek +ok lettek.
semmit nem látott csak picike felritkulást,a mi alig volt kivehető. 1 hét múlva mentem ismét, akkor már látta a kis zsákkezdeményecskét.
lehet kései peteérésed volt, és a baba még nem látszik, de a mensid már elmaradt.
1 hét múlva menj megint szerintem és ha akkor sem látszik semmi akkor valami más van a dologban. lehet a ciszta :( drukkolok neked! majd írd meg azért mi lett! ;)
4/16 anonim válasza:
Sajnos csinálhat a ciszta pozi tesztet, ez rajta van a betegtájékoztatón is. De a többi állítás is simán igaz lehet, hogy későn volt ovu és még azért nem látszik. Türelem, türelem.:)
5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen mondta, hogy 2 hét múlva menjek vissza! Remélem igazatok lesz, májusban volt 1 missed ab-om, mert elhalt a babám, így aggódok kicsit! Írok mindenképp! :)
2011. júl. 25. 19:34
6/16 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy korán mentél, 2 hét múlva ott lesz a baba a monitoron :)
7/16 anonim válasza:
Lehet, az a ciszta volt a baba:S Én legalábbis így jártam, a doki mondta, hogy terhességnek nincs nyoma, csak egy kis ciszta, majd egy hét múlva megnézi, növekszik-e. Növekedett, majd lett belőle petezsák:S
8/16 anonim válasza:
Az is lehet hogy nem volt túl modern a doki gépe. +korán is mentél. Drukkolok neked!
9/16 anonim válasza:
és vérvételre nem küldött?velem is így volt, hogy +teszttel a zsebemben semmit nem látott az u.h., de elküldött vérvételre, az is kimutatta, és 1hét múlva ott volt az u.h.-on is.
sok sikert
10/16 anonim válasza:
Menj el a hazi dokidhoz es csinaltass verkepet es hcg-t is nezzen, azonnal kiderulmi van.Mert a ciszta eseteben nem annyira magas a hcg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!