Tesztelhetek hétfőn, ha keddre nem várom? Vol valaki, akinek 1 nappal előtte egyértelműen pozítiv lett a teszt?
Tudom,hogy jobb megvárni,amíg késik.
Bocsi,állati türelmetlen vagyok!:)
Köszönöm a gyors választ!:)
Megkérdezhetem milyen teszteket használtál?
És gratula!!!:)
1. vagyok.
Köszönöm:)
Az egyik gravi HCG, a másik valami vékony csík alakú teszt - elég gagyinak tűnt, ezért is vettem gravi HCG-t, az már az 1. babánál is bevált.
Mivel alig akartam elhinni, ezért vettem mégegy tesztet.
Összesen ezt a két tesztet használtam el.
2. baba
Neked sok sikert kívánok:)))
Ha van még egy kis türelmed hozzám:
Miből érezted,hogy 3 nappal előtte megcsináltad a tesztet?
Mennyi idős babás vagy most?
Nagyon köszönöm a gyors és hasznos választ,boldog babavárást!
És remélem nekem is!:)
Én nem hőmérőztem és semmi hasonló.
A kisfiúnk első próbálkozásra összejött.
Reméltem a 2. babánknál is így lesz, ezért figyeltem a testemet. Félidő előtt voltunk együtt, összesen 3x. Majd rá, olyan 8-10 nappal volt 1 napig kicsit véres-barnás váladékozásom. Már akkor reménykedtem.
Majd anyu el akart rángatni rákszűrésre, mert "miért ne menjek el vele" alapon.
Én a vizsgálat előtti délután ezért csináltam meg a tesztet, nem akartam, hogy az onkológián ki tudja milyen vizsgálatokon átessek.
Még az, hogy én a menstruáció előtt 4-5 nappal barnáztam szülés óta. Ez is elmaradt.
Még annyit, hogy már elkezdtem az elevitet szedni egy hónappal előtte és nagyon sok gyümölcsöt ettem.
35 éves leszek idén.
Tényleg sok sikert neked:)))
:) hó elején ugyan így voltam :)
Január 4 (kedd)-re nem vártam, de nem bírtam ki,és hétfőn már teszteltem,25-ös gabriellel,és nagyon gyorsan kijött a 2. csíkocska! :) ahogy szívta fel a vizeletet,úgy jött elő előbb a kontroll,majd pár másodperc után a tesztcsík is :) Annyira boldog voltam:) / vagyok :D
Nekem az a pé utáni 14. nap volt.
Ha nem keseredsz el,ha esetleg nem mutat +-t hétfőn,akkor csináld hétfőn. Ezt csak Te tudod eldönteni.
Én kicsit félve csináltam...de nem bántam meg :)
Drukkolok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!