Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi van akkor, ha több teszt...

Mi van akkor, ha több teszt egyértelműen pozitív, de az uh semmit nem mutat?

Figyelt kérdés
2hete késik, több pozitív tesztet csináltam. Ma doki nem látott semmit az uh-n se méhen kívül, se belül. Látott kis cisztát, mondta ne foglalkozzak vele. A méhem megnőtt, azt érezte. Mi lehet akkor most?
2011. júl. 25. 19:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én is korán mentem, ahogy pozitív lett a teszt, nem látott semmit a doki. Egy hét múlva már látta, kb 4 hetes lehetett. Azóta minden rendben, már félidős vagyok. Ne aggódj! Drukkolok neked!
2011. júl. 26. 09:25
 12/16 anonim ***** válasza:
Szia!A keresztfiam 3 éves ciszta!!!Szóval simán nézhette a babát cisztának,ha korán mentél!!!Drukkolok!!!!
2011. júl. 26. 10:27
 13/16 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon megnyugtattatok! :) Remélem nálam is az lesz a helyzet mint nálatok! Vérvételre szerintem nem megyek el, de 8.-án megyek vissza a dokihoz és akkor megtudok mindent! Ha meglesz az eredmény mindenképp írok! (De lehet, hogy nem fogom kibírni és elmegyek 4.én)! :)
2011. júl. 26. 17:43
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem bírtam ki és tegnap elmentem dokihoz! Ott volt a petezsák! :) Remélem minden rendben lesz. 3hét múlva kell visszamennem, remélem akkor már látni fogom a kis manót is, ahogy dobog a szíve! :)
2011. júl. 30. 13:01
 15/16 anonim ***** válasza:

:-)

Gratulálok!

2011. júl. 30. 14:21
 16/16 anonim ***** válasza:
gratulálok
2011. júl. 30. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!