Mi van akkor, ha több teszt egyértelműen pozitív, de az uh semmit nem mutat?
Figyelt kérdés
2hete késik, több pozitív tesztet csináltam. Ma doki nem látott semmit az uh-n se méhen kívül, se belül. Látott kis cisztát, mondta ne foglalkozzak vele. A méhem megnőtt, azt érezte. Mi lehet akkor most?2011. júl. 25. 19:14
11/16 anonim válasza:
Én is korán mentem, ahogy pozitív lett a teszt, nem látott semmit a doki. Egy hét múlva már látta, kb 4 hetes lehetett. Azóta minden rendben, már félidős vagyok. Ne aggódj! Drukkolok neked!
12/16 anonim válasza:
Szia!A keresztfiam 3 éves ciszta!!!Szóval simán nézhette a babát cisztának,ha korán mentél!!!Drukkolok!!!!
13/16 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon megnyugtattatok! :) Remélem nálam is az lesz a helyzet mint nálatok! Vérvételre szerintem nem megyek el, de 8.-án megyek vissza a dokihoz és akkor megtudok mindent! Ha meglesz az eredmény mindenképp írok! (De lehet, hogy nem fogom kibírni és elmegyek 4.én)! :)
2011. júl. 26. 17:43
14/16 A kérdező kommentje:
Nem bírtam ki és tegnap elmentem dokihoz! Ott volt a petezsák! :) Remélem minden rendben lesz. 3hét múlva kell visszamennem, remélem akkor már látni fogom a kis manót is, ahogy dobog a szíve! :)
2011. júl. 30. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!