Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit jelenthet az, hogy egyérte...

Mit jelenthet az, hogy egyértelműen pozitív lett a terhességi tesztem, de pár perc múlva teljesen eltűnt a tesztcsík? (erős volt az elején, mint a controll csík)

Figyelt kérdés
Controll csík megmaradt, csak a tesztcsík tűnt el. Járt már valaki így esetleg? Másnap reggel egy másik fajta tesztet próbáltam ki, az negatív lett.
2011. febr. 23. 17:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Én soha nem nézem végig,ha letelik az 5 perc,ránézek,és leolvasom,van-e csík.

Lehet,hogy a vizelet átázását láttad?Nem tudom.Mikorra nem várod?

2011. febr. 23. 19:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tartottad túl sokáig a vizeletbe mert lehet eláztattad! De ha a csíkot láttad erősen akkor az tuti pozitív mert ha nem lennél babás nem jelenne meg csakúgy második csík! Drukkolok
2011. febr. 23. 19:19
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat:). Már több, mint 3 hónapja nem jött meg, orvoshoz pedig azért nem mentem, mert kb. 5 hónapja voltam, akkor is problémám volt azzal, hogy nem jött meg, és akkor felírt egy gyógyszert, amit szedtem egy hónapig, attól megjött. Azóta megint semmi, viszont akkor voltunk együtt védekezés nélkül.

Nem vagyok egy gyakorlott tesztelő, de biztos, hogy erős csík volt, igazából meg is lepődtem rendesen. Csak az a furcsa, hogy másnap meg negatív lett. Teljesen bizonytalan vagyok:(.

2011. febr. 24. 09:07
 4/5 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Amikor éppen nedvesedik a teszt, akkor pár másodpercig láthatod a második csíkot is, de az nem jelent pozitívat.

Ha ilyen sokáig nem jött meg, és nem vagy babás, ne a nődokihoz menj, hanem keress endokrinológust, ez már az ő területe. Nem kezelni akar majd azonnal, mint a nődoki, hanem kivizsgál. Nagyon hormonproblémásnak tűnik ez a dolog... :-((

2011. febr. 26. 07:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

A problémáddal én is dokihoz mennék azonnal!

De szerintem ezt a tesztet az is okozhatta, hogy más tesztet használtál, legalább is ezt írtad. A tesztek ugye nem egyforma erősségűek. Lehet, hogy a másodikat egy kevésbé erőssel csináltad, mint az elsőt és azért nem mutatta.

2011. febr. 26. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!