Normális, hogy nincs folyásom, teljesen száraz a fehérnemüm?
Nem tudom, hogy normalis-e de nekem sincs. Bar ram egyebkent sem volt soha igazan jellemzo.
5 hetes kismami
Elvileg teljesen normális, ha nincs, nem törvényszerű, hogy legyen.
Én is hasonló helyzetben vagyok, mint Te (pár hónapja volt egy vetélésem és most újra babár várok). Megkérdezhetem, hogy Te kaptál-e valamit, vagy csinálsz-e külöün valamit annak érdekében, hogy ez a baba már tutira megmaradjon? Én egy kicsit aggódom emiatt... Köszi!
Köszönöm a válaszaitokat! Gratulálok mindkettőtöknek a babához:-)
A második válaszadónak: Márciusban volt a vetélésem (11-12 hetes voltam). Azt hittem a megőrülök a fájdalomtól... a doki azt mondta, hogy szedjek napi kettő folsavat, heti egy elevitet (vagy valami terhes vitamint). Kivártuk a két normális menstruációt és utána próbálkoztunk. Persze mondanom sem kell, hogy minden egyes menstruáció maga volt a pokol mind lelkileg mind testileg. De most nagy a boldogság, hogy már itt van a pocimban:-) Nagyon nehéz de várok jövőhétig az uh-val, hogy már legyen szívhang is. Kettős érzéseim vannak. Amellett, hogy nagyon boldogak vagyunk, hogy megfogant. Néha el sem tudom hinni, hogy igaz:-)
Ne haragudj, hogy egy kicsit hosszabban válaszoltam, de gondoltam így kerek a történet:-)
Te szedtél valamit? Hogy érzed most magad?
Boldog babavárást:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!