32. hét- szex- száraz sivatag?
Sziasztok!
32. hétben járok..
terhességem elején bő folyás volt a "problémám" , fertőzés nincs, tehát csak a terhességnek köszönhettem, de pár hete viszont iszonyat száraz vagyok folyamatosan :(
és ami a legrosszabb, hogy olyankor is.
Petting se , az aktus se, sőőt miután jó volt se az igazi.
Se a párommal, se ha magammal vagyok el (játékszerrel).
Síkosítót használunk az utóbbi időben, víz alapút.
Mitől van ez? helyre fog ez jönni valaha vagy ilyen sivatagi életem lesz ezentúl?:(
Kívánom magát a szexet is és a páromat is, de ez így nagyon nem az igazi :(
Jelenleg is teljesen száraz vagyok, wc után is érzem mikor "törölközök"..
Tanácsok? :(
Pedig szerintem ez legyen a legfőbb gondja!!!! Ennél nagyobb gond se legyen :D
Majd változik. Nekem szülés utáni 1 év volt ilyen, olyan rossz volt, de nem is kívántam csak havi egyszer az együttlétet, semmit nem akartam...de megváltozott szerencsére azóta.
"Kedves" Első!
Nálunk még szülés előtti nap is volt minden. Na és akkor mi van? :D Attól még nem szűnik meg az ember lánya Nőnek lenni, mert állapotos... erről ennyit. Bírom az ilyen okoskodásokat. Teljesen természetes, hogy szeretné a kérdező, ha ilyen téren is minden rendben lenne. (feltéve, ha valaki nem veszélyeztetett!)
Kedves kérdező!
Légy magaddal türelmesebb, elfogadóbb nem is tudom, hogy írjam. Javasold a Párodnak, hogy kényeztessen kicsit tovább ott lent, legyen hosszabb az összebújás, az előjáték. Te tudod, hogy pontosan mi hoz tűzbe, próbáljatok arra a részére rámenni. :) Hátha úgy jobb lesz.
Nekem szerencsére nem volt ilyen problémám, hat hetet sem tudtuk kivárni, az első két három alkalommal kellett síkosító, de azóta már helyre állt minden. Ja igen 9 hete szültem természetes úton, gátmetszéssel, tehát ha szerencséd van nem feltétlen kellenek hozzá hónapok, hogy helyreálljon a rend. :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!