Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem érzem még a babát?

Miért nem érzem még a babát?

Figyelt kérdés

20 hetes leszek, és még semmi. Igaz, elöl van alepény megtapadva, de a védőnő szerint már éreznem kéne. Olyan rossz volt, mikor magyarázta, mit kéne éreznem, mintha nem néztem volna utána, vagy hülye lennék, hogy nem veszem észre.

Mindig figyelek, hátha, de semmi.

Van bármi ok, ami ezt előidézheti? Akármi?

Olyanokat olvasok, hogy valaki már 7 !! hetesen érezte, és amúgy is csomóan hencegnek vele, hogy már az első trimeszterben érzik akár az első babát is. Akkor nálam mi lehet a gond?

2017. máj. 18. 20:59
 1/10 A kérdező kommentje:
Terhesség normális, átlagos, a hasam már látványos.
2017. máj. 18. 21:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

7 hetesen LEHETETLEN erezni, aki ilyet mond az hazudik vagy sotet mint az allat es egy gyomorkorgasra is azt hiszi hogy a 0.7 mm-es embrio rugta meg a meg nem letezo labaval.

Majd eljon az ido, amikor erzed, barmikor :)

2017. máj. 18. 21:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Első trimeszterben nagy kamu, nem lehet érezni, csak beképzeli magának. 20 hetesen már kellene, de van aki csak később érzi.
2017. máj. 18. 21:11
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

7 hetesen biztosan nem érezheti. Vagy hazudik az illető, vagy csak beképzeli.

Az sem mindegy, hogy hányadik baba. Nekem például első babámnál szintén a mellső falon tapadt meg a lepény, és a 20-21.héten kezdtem el érezni a rúgásait, egyértelműen. Ez teljesen természetes. A védőnővel meg ne foglalkozz, nem szabad. Ezt már én is megtanultam, ne aggódj. Szeretik túlkompenzálni a dolgokat.

Lefogadom, hogy pár napon belül már te is érezni fogod! 😉

2017. máj. 18. 21:13
 5/10 A kérdező kommentje:
Első baba. Tudom, nem szabadna minden hülyeséget a szívemre venni, de tényleg zavaró. Azt se tudjuk, mi lesz, nem mintha számítana, és olyan, mintha nem is ismerném ezt a babát. Annyira hiányzik a közelsége. Tudom, idiótán hangzik, de így van. Sokszor elszomorodok ezek miatt.
2017. máj. 18. 21:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Azt is elmondta a vedőnő,hogy mikor és hogyan "próbálkozz" érezni a babát? Este,fürdés után,mikor már fekszel az ágyban és nyugi van,feküdj hanyatt és húzd fel a lábaidat,vagyis a térdeidet és ugy tedd a pocakodra a kezed. Én 19 hetesen éreztem,te most vagy 20 hetes,nyugi!! Bár én is nagyon vártam,hogy érezhessem. Kellemes babavárást kívánok! :-)
2017. máj. 18. 22:21
 7/10 anonim ***** válasza:

Nyugiiii, nalunk azt mondtak, hogy a 24ik hetig kell elkezdeni erezni, addig meg boven van idod, biztos no, ha no a pocakod is.

Nekem hatsofali a lepeny es elso baba, a 16 hettol kezdtem el erezni neha-neha, ugy a 19-20tol naponta, de a paromnak csak az elmult 1-2 hetben sikerult elkapnia, hogy o is erezze. Ha neked mellsofali, akkor tok normalis, hogy kesobb. Eloszor nekem is csak akkor volt, ha epp ultem a munkahelyemen, egy bizonyos pozban.

Amugy azt irjak, hogy csak a 8. hettol kezdenek el mozogni a babak, elotte meg nem is nagyon tudnak mivel... Szoval az tuti nem volt igaz...

2017. máj. 19. 18:09
 8/10 anonim válasza:
Első babás vagyok és már a 18.hétben éreztem a babàt,most vagyok 20hetes és egyre erősebb.De ez nagyon változó hogy ki mikor kezdi érezni
2017. máj. 21. 11:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Első babánál én nem tudtam mit kell érezni,így kb a 24 hétre lettem biztos benne,hogy ez az. Valszeg korábban is éreztem,csak bélmozgásnak véltem,olyan érzés volt,mint a kis felszálló buborékok a köldököm alatti részen. A másodikkal csak azért éreztem már a 13.héten,mert ugyanez volt és már tudtam hogy ez a babám.
2017. máj. 21. 11:35
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ.

Tegnap megtörtént először, határtalan boldogságomra. :-)

2017. máj. 21. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!