Tanácstalan vagyok! Baj, ha nem érzem minden nap a babát?
15 hét végén kezdtem el érezni a mozgását, ami elég sok felé volt pl simogatás, bökés, csiklandozás. Most 18 hetes vagyok és ez lesz az 5. nap, hogy semmit nem érzek, eddig rendszeres volt, majdnem minden nap éreztem. A védőnő szerint nem gond, hogy nem érzem,,mert sok a hely meg első baba és ráadásul mellső falon tapadt meg. Másnál is előfordult ilyen?
Kezdek aggódni.
Nem baj, eleve ilyenkor a legtobben meg nem is erzik, 20. het korul szoktak.
A 25-38. het korul baj, ha nem erzed minden nap.
* 25-28. heten kell minden nap erezni.
Tehat meg ket honap.
18 hetesen egyaltalan nem. Mondom, a legtobben ilyenkor meg egyaltalan nem is ereztek egyszer sem. 20. het korul szokasoso NEHA erezni. 25-28. hettol kell minden nap.
A tied meg nagyon nagyon pici, rengeteg helye van.
Kivetelesen nem mondott ostobasagot a vedono.
Én a 18. héten még egyáltalán nem éreztem, hogy mozog, csak ébredéskor a hasamon volt egy kis dudor, onnan tudtam, hogy biztos mozog, hogy egy idő után eltűnt. De érezni nem éreztem. Nekem is mellső fali a méhlepény.
Szóval elvileg nem kell érezni, de magamból kiindulva 5 nap után én már nagyon ideges lennék. A helyedben felhívnám a védőnőt, hogy mikor mehetnék oda, hogy szívhangot hallgasson. Ha az megvan, akkor minden oké. Ha nem találja, rohannék a dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!