Sajnos tanacstalan vagyok! Babat szeretnenk a prommal de nem
tudok teherbe esni! Mitol lehet ez?
Figyelt kérdés
Ketto honapja kezdtem el szedni a Dittinel fogamzasgatlot. Masfel levelet beszedtem
belole, de a parommal ugy dontottunk szeretnenk egy picurkat. Probalkozunk eleg reg, igaz dohanyzom es sajnos nyugtatot is szedem. Mi lehet az oka hogy nem tudok teherbe esni? Esetleg meg nem ment ki a szervezetembol a gyogyszer? Vagy a cigi, nyugato? :( Halas koszonet!
Ommmmm.....2 honapja szedsz gyogyszert amibol masfel levelet beszedtel. Akkof ez azt jelenti hogy mar 2 hete probalkoztok????? Azt nem mondanam hosszu idonek. Mi 8 eve varjuk a csodat. Na az mar ido....
2016. okt. 24. 18:08
2/16 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen !
Azert felek, mert 23 vagyok, es remelem semmi bajom
nincs . 10 eve egyutt vagyunk, es nagyon vagyunk ra.
Nektek pedig sok sikert :) Es koszonom megegyszer:)
2016. okt. 24. 18:18
3/16 anonim válasza:
Vesszek meg ha értem...2 hete próbálkoztok???Még mensid se volt azóta,mégis honnan tudod,hogy nem tudsz teherbe esni.Nagyon súlyos bajok vannak,de a fejeddel.Előbb azt nézesd meg.
2016. okt. 24. 18:23
4/16 anonim válasza:
Amíg ennyire nem vagy képben, ne akarj gyereket.
2016. okt. 24. 18:43
5/16 anonim válasza:
*miért is lennél
2016. okt. 24. 18:59
6/16 anonim válasza:
Kèt het nemtul sok ido. Annyi kb egy beágyazòdáshoz elèg.
Ha majd 9-13hònapja nem sikerul, azt mondom
gondotok lehet. De a nyugtatorol allj le meg a baba fogantatása elott, karosithatja.. A dohanyzasrol meg legalább pozi teszt napján mondj le. Amig ez nem megy szedd a fog.gátlòt
2016. okt. 24. 19:17
7/16 anonim válasza:
2 hete próbálkoztok...húú 😱
Inkább biológia könyvet olvasgassatok az hátha segít a sötétségen.
2016. okt. 24. 19:46
8/16 anonim válasza:
nem vette be az esti nyugtatóját hagyátok már...
2016. okt. 24. 21:15
9/16 anonim válasza:
Mi van? Mióta próbálkoztok? Két hete? Próbáld már normálisan leírni a problémádat, mert ember legyen a talpán, aki ezta zagyvaságot megérti...
2016. okt. 24. 21:30
10/16 anonim válasza:
Mire alapozod, hogy nem tudsz teherbe esni? Hiszen gyógyszert szedsz, akkor mégis hogy a fészkes fenébe lennél terhes? Arra már ki se térek, hogy amíg nyugtatózol, addig ne akarj teherbe esni, inkább kapd össze magad, tedd rendbe az életed, nem kell még neked gyerek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!