Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sajnos tanacstalan vagyok!...

Dana1989 kérdése:

Sajnos tanacstalan vagyok! Babat szeretnenk a prommal de nem tudok teherbe esni! Mitol lehet ez?

Figyelt kérdés

Ketto honapja kezdtem el szedni a Dittinel fogamzasgatlot. Masfel levelet beszedtem

belole, de a parommal ugy dontottunk szeretnenk egy picurkat. Probalkozunk eleg reg, igaz dohanyzom es sajnos nyugtatot is szedem. Mi lehet az oka hogy nem tudok teherbe esni? Esetleg meg nem ment ki a szervezetembol a gyogyszer? Vagy a cigi, nyugato? :( Halas koszonet!

2016. okt. 24. 18:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Elég selejt ember lehetsz ha alap dolgokkal nem vagy tisztában. Olvass el egy biológia könyvet ha eddig nem sikerült, addig feleslegesen hisztizel.

N/23

2016. okt. 24. 22:50
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem.........2 honapja kezdted el szedni a fog gàtlot,majd hirtelen ugy döntötök hogy babára vàgytok?????ezért abba hagytad.Ès ha össze jőnne és meg gondolod magad akkor elveteted????
2016. okt. 24. 23:46
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon tömör ismeretterjesztés:

A petefészkeid petesejteket és hormonokat termelnek. Egy átlag ciklus 28 nap, első napja a menzesz első napja. Innentől kb. két hét alatt érik meg általában egy petesejted, aztán kiszabadul, és ha ezekben a napokban találkozik egy hímivarsejttel, talán megtermékenyül. Ha nem, akkor az eközben megvastagodott méhnyálkahártyád kb. 2 hét múlva újra elkezd leválni (ez a menzesz).

Ha fogamzásgátlót szedsz, az megakadályozza a peteérést, így nincs, amiből baba legyen.

Ha egy ciklusban megért egy petesejted és meg is termékenyült, akkor még le kell vándorolnia a petevezetékből a méhedbe és be kell ágyazódnia. Általában addigra lehetnek terhes tüneteid és lehet kimutatni - legkorábban terhességi teszttel vagy vérvétellel -, hogy terhes lettél-e, mikor a következő menstruációd már késik.

[link]

[link]

[link]

2016. okt. 25. 10:22
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy érzem, hogy ez egy ilyen légből kapott ötlet nálatok, hogy jajj most kell a gyerek, jöjjön. 2 hónapja meg gyógyszert keztél szedni ??? érdekes.

Az , hogy dohányzol. Nyilván nem tesz jót, de a legkevesebb jelen esetben. Ha leállsz amikor meg tudod hogy terhes vagy.

viszont a nyugtató ... na az gáz. Én az mellett NEM MERNÉK, ÉS NEM IS VÁLLALNÉK GYEREKET ! te tudod. te döntésed.

Jah és mi 6 év várunk a babár.

ez amiről te beszélsz... hát .. még nem idő !!!!

És amúgy nyilván bármi lehet az oka.

Én a helyedben kezdeném a dokinál aki a nyugtatót írta fel, és elmondanám neki, hogy szeretnénk babát, mi a véleménye... javasolt e a gyógyszer mennyisége, valamint a mentális állapotom arra, hogy gyereket vállaljak. mi lesz akkor ha a gyógyszerrel leállok (mert le kell a terhesség alatt) .. stb. 23 éves vagy ... de nem gondolkodsz ésszerűen... ezeket a témákat járd körbe...ne pedig azon kattogj, hogy két hete nem esel teherbe.

Ugyanis ,ha téged leállítanak a gyógyszerről a terhességed miatt, nem lehet tudni, hogy mit fog kiváltani a szervezetedtől való megvonás. ez a gyereknek sem jó és neked sem !

2016. okt. 25. 13:34
 15/16 anonim válasza:
100%
Én anno májusban tettem le a fogamzásgátlót, és októberben estem teherbe. Két hét az elég kevés. Nyugtatóval a szervezetedben ne akarj teherbe esni..Se nikotinnal, kátránnyal.Olvass utána a gyerekvállalásnak!Így is sok az,, értelmiségi"ember,ne akarj egyet te is alkotni..
2016. okt. 25. 14:08
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Fogamzásgátlóval nem állunk le ciklus közepén. Végigszedjük, majd nem kezdjük el a következőt...

"Probalkozunk eleg reg," ez mit jelent? 2 hete????

"Mi lehet az oka hogy nem tudok teherbe esni? " Honnan veszed, hogy nem tudsz teherbe esni?

2016. okt. 26. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!