Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges hogy 14 hetesen...

Lehetséges hogy 14 hetesen érzem a babát?

Figyelt kérdés
Nem arra gondolok hogy rugdos vagy ilyesmi ne nézzetek hülyènek. Olyan érzés mintha valami bizseregne, simogatna belülről. Akkor èrzem csak ha lefekszem az oldalamra vagy ha ülök. De nagyon fura érzés. Jó értelemben persze :)

#Babamozgàs
2017. márc. 14. 11:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehetséges
2017. márc. 14. 11:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Lehetséges. Èna második gyerekemet már 12 hhetesen éreztem, de akkor még nem volt tudatos, majd 14 hetesen jöttem rá hogy ez az.

Az elsöt csak 16 hetesen kezdtem érezni.

Kb 20 hetes korig olyan mintha valami csikizne oda bent. Leginkább fekve vagy ülve, nyugalomba érezni. Ès van, hogy napokig elsodrodik és nem érzed.

2017. márc. 14. 11:51
 3/6 anonim válasza:
Én is 14 hetes vagyok és nálam is jelentkezett ez az érzés, azt hittem csak beképzelem :D
2017. márc. 14. 11:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Èn nem is figyeltem rá mert úgy voltam vele max pár hét múlva èrezhetem. Aztán az utóbbi két három napban egyre többet érzem ezt a bizsergető érzést erre figyeltem fel hogy ez nem olyan mint a bèlmozgàs amit anya mond mindig hogy olyasmi érzés de mégis más. :)
2017. márc. 14. 12:04
 5/6 anonim ***** válasza:

igen, az első gyermekem pont így éreztem 16. hét fele...18. hét fele már határozott rúgást.

a második gyermekem pedig már a 14. héten éreztem mint Te

2017. márc. 14. 12:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Ilyen nekem is volt, pedig első gyerek, 17. héten kezdett el rúgni.
2017. márc. 14. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!