16 hetesen eltünt a mellfeszülésem és nem érzem a magzatot. Baj lehet?
Az, hogy elmúlik a mellfeszülés, főleg 16 hetesen, nem jelent semmit. Nekem a 12. hét után hol volt, hol nem mellfeszülésem. Vsn, akinek a 10-12. hét után pl egyáltalán nincs. A babát pedig ilyen idős terhesen nem érezni mindennap, még nagyon kicsi és nagyon sok helye van mozogni. Én kb a 22. héttől éreztem naponta, de van, aki csak a 26-27. héttől érzi napi rendszerességgel.
Akkor kell aggódni és orvoshoz menni, ha vérzel és/vagy nagyon görcsölsz. Amiket leírtál, teljesen természetes jelenségek egy 16. hetes terhességnél.
Természetes, hogy aggódsz! De nincsen semmi baj. En is azt hittem, milyen lusta a babám, közben meg alig lehetett lemérni az uh-kon, annyit mozgott. Ezekből én semmit nem éreztem.
20 hét után naponta 2-3 mozgást éreztem, 25 hét után 2-3 óránként. Pedig negyedik baba. Igaz, a lepény a mellső falon tapad.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!