Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetes magzatot szívhangfigy...

12 hetes magzatot szívhangfigyelővel hol kell kb. keresni?

Figyelt kérdés
2015. márc. 31. 08:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
12hetesen hiaba keresed vele, nem fogod meg talalni, csak joval kesobb. A vedonok is csak kesobb kezdik el ezzel nezni a szivhangot, nem veletlenul. Mert annyira picike meg h nem talalod vele.
2015. márc. 31. 08:56
 2/11 A kérdező kommentje:
köszi. Többen ìrtàk hogy ilyenkor màr megtalàltàk Angelsounddal. Azért gondoltam hàtha. Màsodik baba egyébként.
2015. márc. 31. 09:00
 3/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom. Amikor befektettek a korhazba mielott szultem volna (gondok voltak lenyegtelen) a lenyeg az h volt egy csajszi 16 hetes volt es az egyik noverke probalta megtalalni a szivhangot neki o is ilyen figyelovel hat nem nagyon jott ossze neki sem. Azert gondoltam. Probalgasd hatha sikerrel jarsz de meg lentebb keresd ha probalod. Neten nezhetsz kepeket h kb hol helyezkedik el pontosan, de ne ijedj meg ha megse talalod meg, nem gond van akkor hanem npmeg tul korai. Meg azert is gondolom ugy h felesleges mert mi van ha egyik nap veletlenul sikerul aztan sokaig megint nem, na utana meg tele leszel aggodalommal, total feleslegesen lehet.

Remelem nem veszed sertesnek vagy kotekedesnek amit irtam, csak tippet akartam adni. :-)

2015. márc. 31. 09:08
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
12 hetesen még nem valószín, hogy megtalálod. Nem véletlen, hogy a védőnő is csak 20 hetes kor után próbálkozik a tanácsadáson. Ilyenkor kb. 7 cm a baba, gondold el.. Nem tudom, hogy aki ilyenkor megtalálja hogy csinálja, én saját szívhang figyelővel már csak akkor találtam meg könnyen, amikor tényleg nagy volt a baba, huszonakárhány hetesen...
2015. márc. 31. 09:41
 5/11 anonim ***** válasza:
Youtube-on még videók is vannak! :)
2015. márc. 31. 10:12
 6/11 anonim ***** válasza:
Pl: [link]
2015. márc. 31. 10:22
 7/11 anonim ***** válasza:
33%
Ott van, hogy a lány 17 hetes és 6 napos terhes, nem 12!
2015. márc. 31. 10:38
 8/11 anonim ***** válasza:
Én 14 hetesen vettem szívhangfigyelőt, egyből megtaláltam vele a babát. Jól lent kell keresni a szeméremcsont felett közvetlenül. És kitartóan! 1 pontban kell hagyni, ne húzogasd gyorsan össze-vissza. Ja! És testápoló vagy masszázsolaj feltétlen, különben megsüketülsz, ahogy súrlódik a bőrön.
2015. márc. 31. 10:53
 9/11 anonim ***** válasza:
Ez attól függ,hogy hol helyezkedik el. Nekem is próbálták keresni,de csak a köldökzsinórt hallották. Akkor tudtam meg,hogy azt is lehet hallani. :D 16 hetesen,mivel már mozgott,muszáj volt megkeresni és majdnem a köldökömnél találták meg. Aztán hol itt, hol ott,de legtöbbször a bal oldalamon találták meg.
2015. márc. 31. 13:44
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Elvileg megtaláltam! :) Illetve találtam valami pulzálást, ami sokkal gyorsabb volt, mint az én szívverésem!

2015. márc. 31. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!