Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hét körüli kismamik?

16 hét körüli kismamik?

Figyelt kérdés
Hogy vagytok?Tudjàtok-e màr a baba nemét?Hàny évesek vagytok?Hànyadik baba?Érzitek màr mocorogni a babót?

#baba #terhesség #vàrandóssàg
2017. máj. 18. 17:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Az én nagyobbik "babàm "is màr 10 éves nagyfiú,és nagyon várja màr a kistesót!
2017. máj. 19. 13:31
 12/14 anonim ***** válasza:

2-es vagyok

Augusztus végéig tervezem a munkát. Irodai meló. Gyalog 10-15 perc alatt beérek, így metrózni sem kell szerencsére. :)

Mindenkinek boldog babavárást! ☺️

2017. máj. 20. 07:11
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia! 16hetes vagyok, és 26 éves.

Második baba, és kezdem néha-néha érezni a mozgolódását. Még nemtudjuk hogy milyen nemű lesz, lányt szeretnénk amúgy, mert már van egy 4 éves nagyfiúnk. :) Én még tiszta energikus vagyok, bár a terhesség nem indult zökkenőmentesen. 9hetesen begörcsöltem a főnököm vitt dokihoz munkából (egész napi álló munka), és kiderült, hogy van egy magzat nagyságú bevérzésem, így egyből táppénzre írtak szigorú fekvéssel. Hála a férjemnek aki rávett, hogy szedjek egy nagyobb dózisú vitamint (Dr Lenkei alap multivitamin), másfél hét alatt fel is szívódott. Végre felállhattam az ágyból, nem mellesleg tökéletes vérképem lett tőle. :) Kezd már látszani is, más még nem mondaná meg, de a nadrágaimon már érzem, hogy be kell szerezni lassan a kismama nacikat :) November 1-re vagyok kiírva. :)

2017. máj. 20. 13:36
 14/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!örülök,hogy végül jól alakult!én is tele vagyok energiàval,kell is mert most kezdtünk a lakâsfelújítàsba.tegnap szereztem be az első két kismama nacit.engem is nyomnak a régiek.én október 30. ra vagyok kiírva.és titkon mi is lànykàért szurkolunk.tovàbbi jó egészséget!!! :)
2017. máj. 21. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!