16 hét körüli kismamik?
2-es vagyok
Augusztus végéig tervezem a munkát. Irodai meló. Gyalog 10-15 perc alatt beérek, így metrózni sem kell szerencsére. :)
Mindenkinek boldog babavárást! ☺️
Szia! 16hetes vagyok, és 26 éves.
Második baba, és kezdem néha-néha érezni a mozgolódását. Még nemtudjuk hogy milyen nemű lesz, lányt szeretnénk amúgy, mert már van egy 4 éves nagyfiúnk. :) Én még tiszta energikus vagyok, bár a terhesség nem indult zökkenőmentesen. 9hetesen begörcsöltem a főnököm vitt dokihoz munkából (egész napi álló munka), és kiderült, hogy van egy magzat nagyságú bevérzésem, így egyből táppénzre írtak szigorú fekvéssel. Hála a férjemnek aki rávett, hogy szedjek egy nagyobb dózisú vitamint (Dr Lenkei alap multivitamin), másfél hét alatt fel is szívódott. Végre felállhattam az ágyból, nem mellesleg tökéletes vérképem lett tőle. :) Kezd már látszani is, más még nem mondaná meg, de a nadrágaimon már érzem, hogy be kell szerezni lassan a kismama nacikat :) November 1-re vagyok kiírva. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!