20hét körüli kismamik, mekkora a pocitok? Létezik, h vkinek 20 hetesen akkora a pocakja, mintha max jóllakott volna?
Küldjetek képet :) légyszi...
Nektek mikor kezdett el látszani a pocak.. ? Mármint, amikor már tényleg egyértelműen látható volt, h babát vártok.
Persze, hogy létezik.
Nekem csak kb. 30 hét körül kezdett igazán nőni, kifejezetten kismamapocakom meg 35-36. hét után lett, igaz nekem volt pici súlyfeleslegem.
ezen a képen 20hetes voltam. hát én is csak úgy nézek ki mint aki jól lakott.:) most 24 hets vagyok, nem lett sokkal nagyobb a pocakom.:D :(
nekem 16hetesen kezdett latszodni. ha fel vagyok fujodva nagy mint aki 28 hetes de sokan mondjak hogy kicsi a hasam. mindjart töltök képet,mondjuk széles a csipőm igy bőven elfér még.
19+4hkm
Engem,folyamatosan szulni küldenek a 20.het ota. Legyen a munkatarsamrll vagy orvosról szo.
Mar megszoktam a masodik gyerekkel. Ez szimplán genetika :))
Nekem is mindenki azt mondta kicsi a hasam 20 heteshez hát ekkora volt 20 hetesen az első babával
4es vagyok.
előzö szerintem siman 26hetes a képen a pocid. nekem is elsö baba de még telekajálva felfujodva sem ekora a pocim.
fiusnak tünik.mi lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!